Kidzlifestyle

Mie-Toe: webshop met unieke voeldoekjes voor baby’s en méér

Webshop Mie-Toe is nog geen jaar online en draait nu al op volle toeren. In het afgelopen jaar heeft Rowena Visser Van Nistelrooij verschillende nieuwe producten ontworpen en vervaardigd.

Neem bijvoorbeeld de Mega grote luiertas of het babyhangmatje, allemaal met veel aandacht en liefde ontworpen. Ook nieuw in de collectie zijn de kruikzakken en vele verschillende babyknuffels en heel binnenkort komen daar ook nog hele hippe opbergzakken bij. Duidelijke zaak, dat je Mie-Toe in de gaten moet houden, want er zijn al weer nieuwe ontwerpen in de maak!

Na de geboorte van haar zoontje Julius kwam Rowena erachter dat er niet veel leuke “VOEL dingetjes” te koop waren. En dat terwijl ‘voelen’ een van de favoriete bezigheden is van baby’s. Uiteindelijk kroop Rowena zelf maar achter de naaimachine, stoeiend met allerlei stofjes en materialen.
Mie-Toe is hiervan het resultaat. Mie-Toe is een voel/knuffeldoekje. Een lekker vrolijk geheel met een sterk "net even wat anders" gehalte. Mie-Toe is met de hand gemaakt en dus uniek.

Behalve Mie-Toe artikelen kun je bij Mie-Toe.nl ook terecht voor andere hippe spulletjes van merken als Sprankelstar, Silly Billyz en Dirty Laundry.

Reden te over dus, om eens naar www.Mietoe.nl te surfen en je slag te slaan!

verzorging