KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

littlevips.nl: voor de originele ‘grapjasjes’ & méér

10 August 2007, door Renée Vervoorn

logo LittleVipsLittleVips heeft sinds kort haar virtuele deuren geopend en komt met een verrassend origineel cadeau idee! De zogenaamde 'Grapjas'. Kidz kunnen hun eigen jasje zélf beschilderen, beplakken of versieren.

GrapjasWat denk je bv. van een trollenjas, ‘n prinsessenjas, ‘n voetbaljas, ‘n stippenjas, ‘n bloemenjas, ’n wolkenjas of ‘n hele gekke jas? Alles kan en niets is te gek!
De jasjes worden geleverd met bijbehorende stiften. De creaties blijven op de jas zichtbaar door middel van een strijkbeurt en kunnen daarna gewoon gewassen worden.
 
Ook modeontwerpster en bedenker van SheSuit Marijn Schrieken is enthousiast over LittleVips. “Toen ik van LittleVips hoorde heb ik ook zo’n jasje voor mijn dochter besteld. Samen hebben we iets ontzettend leuks gemaakt en dat zorgt weer voor veel leuke reacties” Aldus Marijn.

Voor de kleinste LittleVips die nog niet zo goed uit de voeten kunnen met stiften is er ook een -door ontwerpster Karin Uyt den Bogaard- voorgetekend jasje. Dit jasje is natuurlijk ook leuk voor alle andere kinderen die er hip en Picasso uit willen zien.

Deze guitige ‘Grapjasjes’ zijn alleen te koop via http://www.littlevips.nl/ in de maten 92 t/m 140. Voor € 35,95 kunnen kidz al hun eigen designjas maken!

Het originele idee van de ‘Grapjas’ is bedacht door gerenommeerd kindermode ontwerpster Karin Uyt den Bogaard. (2002, i-Kidswear). In 2006 heeft zij met het Grapjasje een Kèk trend Award gewonnen in de categorie design/vrij ontwerp.

grapjas

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in hun webwinkel! http://www.littlevips.nl/, waar je overigens nog veel meer originele (cadeau) artikelen voor kidz kunt vinden.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie