KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderkamer

In KLS Shop: kindermeubels van No Kidding

15 August 2007, door Renée Vervoorn

No Kidding stoel en tafelOriginele kindermeubels en kinderkameraccessoires zijn hot. Functionaliteit is vanzelfsprekend belangrijk, maar een origineel uiterlijk en gebruikersgemak wegen minstens even zwaar. In de KLS Shop tref je de kindermeubels van No Kidding.

No Kidding stoel en tafelKidzlifestyle is in haar nooit aflatende zoektocht naar cool stuff gestuit op de kindermeubels
en kinderkameraccessoires van No Kidding. De vrouw achter No Kidding is Sarah Jansen. Net afgestudeerd aan de Design Academy heeft ze in haar eigen Studio Saar al een aantal originele producten op haar naam staan. That’s how we like it!

De No Kidding kinderproducten zijn vrolijk van aard en gemaakt van 9 mm onbehandeld berken multiplex. Ze zijn lekker stevig en hebben mooie & pure vormen. Door het eenvoudige schuifsysteem staan ze snel  op hun plek, klaar om gebruikt te worden.
Eventueel kun je de meubels zelf van de door jou gewenste kleur of sjablonen voorzien.

De No Kidding stoel, heeft een zithoogte van 29 cm en heeft de stoere No Kidding uitstraling. De stoel is goed te gebruiken met het tafeltje.
De tafel, heeft een werkblad van 60 bij 60 cm. Aan de tafel passen 2 stoelen, Je snapt: een heerlijk plekje om aan te tekenen of te spelen.

No Kidding hobbelpaardHet No Kidding hobbelpaard met wapperende manen is een aanwinst voor iedere (kinder)kamer.

Hetzelfde geldt voor de opbergkist van 50 bij 50 bij 50 cm.
In deze kist kan al het speelgoed opgeborgen worden.
Meerdere kisten op elkaar stapelen behoort ook tot de
mogelijkheden, want de handgrepen passen in de uitsparing
bij de poten. Daardoor zijn ze eenvoudig op te stapelen.

De No Kidding kindermeubels en kinderkameraccessoires zijn vanaf nu te koop in de Kidzlifestyle shop voor de volgende prijzen:

Stoel: € 49.95
Tafel: € 49.95
Kist: € 99.95
Hobbelpaard: € 79.95.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie