KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderopvoeding

KLT Tip: Kindervoorleesboek Kolletje gaat kamperen

17 August 2007, door Renée Vervoorn

Kolletje gaat kamperenDit –wat ons betreft- geweldige kindervoorleesboek over kamperen is alweer het vijfde boek over het grappige en lieve meisje met de toversokken: Kolletje. De verhaaltjes over de campingavonturen van Kolletje zijn voor een ieder herkenbaar en zorgen dan ook voor de nodige vakantie voor- of nápret.

In Kolletje gaat Kamperen gaat Kolletje met haar ouders en broertje Kees op vakantie naar Frankrijk.
Ook haar buurjongen Dirk mag mee! Het is wel ver rijden voor ze er zijn…
Terwijl papa en mama de tent op proberen te zetten, verkennen Kolletje en Dirk het kampeerterrein. Het is even wennen, met je toilettas over de camping naar het badhok en slapen in een tent. Maar er valt van alles te beleven, zoals stokbroodjes bakken boven het kampvuur en spannende grotten bezoeken. En gelukkig verliezen Kolletjes sokken in het buitenland niet hun toverkracht.

Kolletje gaat kamperen


Eerder verschenen van auteur Pieter Feller en illustrator Natascha Stenvert:
Kolletje
Kolletje tovert sterren
Kolletje tovert voor twee
Kolletje tovert een zak met pakjes

Kolletje werd –niet voor niets- bekroond met een Pluim van de Maand en stond in de top 5 van beste kinderboeken van 2005. Van Kolletje tovert een zak met pakjes werden maar liefst 15.000 exemplaren verkocht.

Kolletje gaat kamperen is bij de betere (kinder)boekhandel te koop voor  € 11,95 onder het volgende ISBN nummer: 978 90 488 0001 8.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie