KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Kik-Kid: voor hippe kinderkleding & hoofddeksels

21 August 2007, door Evelyn Schaap

kik-kid logoKinderkledingmerk kik-kid stond tot op heden voornamelijk bekend om hun vrolijke & eigenwijze mutsen en shawls. Je weet wel, die met de ster als herkenbaar logo. Anno nu brengt kik-kid een totale collectie, bestaande uit ‘n babylijn (56-92) & ‘n kinderlijn (98-152).

kik-kid baby lijn
De baby items hebben ’n perfecte pasvorm en zijn gemaakt van aaibare stoffen. Dat kik-kid innovatief bezig is blijkt wel uit de ‘new and improved’ romper. Ze verlengen het achterpand, zodat de romper voor op de buik gesloten kan worden. Een slimme vondst!

De kinderkledinglijn is trendy, stoer en comfortabel. Kleding waarin geravot mag worden! Voor de zomer van 2008 belooft kik-kid een sportieve, kleurrijke en comfortabele collectie waarin alles is uitgevoerd in 100% katoen. Zo zijn er o.a. sweatartikels afgezet met contrasterende kleuren, hippe hotpants en de niet weg te denken tuniekjes van indiakatoen. Dit alles afgezet met hun logo als herkenbaar label.
kik-kid kinderlijn

Maar ook hun zwemkledinglijn is enorm uitgebreid voor 2008. De leukste badpakjes en bikini’s zijn binnenkort dus ook verkrijgbaar in de unieke kik-kid uitstraling. Daarnaast brengt kik-kid ook stoere beenmode, zoals maillots en leggings met de ster als accent.  En last but not least completeren ze de collectie met guitige accessoires zoals striktopjes,
bandana's en haarbanden. 

Voor inspiratie of informatie surf je naar www.kik-kid.nl.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie