KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Hot Ideas

Gabbies.nl: verjaardagstraktaties, geboortekaartjes en méér

21 August 2007, door Evelyn Schaap

GabbiesHet is toch top als je als jarige job snoep uitdeelt in zakjes met je eigen foto erop? Of je verstuurt de feestelijkste uitnodiging aller tijden waar jezelf op staat als cowboy? Bij Gabbies.nl behoort dat én meer tot de mogelijkheden.

gabbies geboorteposters

Gabbies is een bedrijf dat zich richt op persoonlijke artikelen, om het feestje van je kind
of de geboorte van je baby zo bijzonder mogelijk te maken.  Gabbies heeft een eindeloos assortiment aan producten die elk feestje tot een waar festijn kunnen bombarderen. Dit geldt voor het feestje rondom de geboorte van je mini-you als wel voor kinderverjaardagsfeestjes.

gabbies geboorte accessoiresNa de geboorte van je kleine druif  is wellicht een geboortedagboek in boerenbont print 'n leuk idee.
Maar ook de aankleding van een kinderfeestje doe je in stijl met Gabbies. Posters, traktatiezakjes en plakboeken in bijvoorbeeld de cowboy of disco queen-stijl. Alles om de jarige het feest van zijn/haar leven te bezorgen.
gabbies kinderfeestje accessoires

Gabbies richt zich nu voornamelijk op kidz, maar wil op korte termijn ook de ‘oudere’ feestganger bedienen. Hou de site dus goed in de gaten.

http://www.gabbies.nl/

 

 

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie