KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Betaalbare & praktische kinderkleding van GoodMoodKid

30 August 2007, door Renée Vervoorn
2006 Geintroduceerd en nu al succesvol: de betaalbare baby-, peuter- en kleuterkleding van babywinkels.nl. Onder het label GoodMoodKid introduceerde zij practische en goed combineerbare basiskleding in veel aparte kleuren.

Voor zo'n jong label, geintroduceerd door een aantal Brabantse ouders, is het verassend te zien uit hoeveel kleuren en items de collectie bestaat. Broekjes, jump suits, jurkjes, maillotjes, rompertjes, sokjes, T-shirts en vestjes. Het zit er allemaal in.Sinds kort is het ook mogelijk hun kleertjes te personaliseren met je eigen teksten. De naam van je kanjer of een leuke boodschap. Bezoek daarom eens GoodMoodKid!


GoodMoodKid is meer dan een label. Het is ook een concept, een filosofie. Ze leveren ook een maatschappelijke bijdrage, maar daarover meer op hun website.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie