KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderuitjes

Zondag 21 oktober: Kusjesparade K3 in Rotterdam

18 October 2007, door Marieska Frijters

K3Op Zondag 21 oktober trekken de populaire meiden van K3 in een spetterende parade door het centrum van Rotterdam. Dit ter ere van hun nieuwe cd ‘Kusjes’, waarvan het nieuwe exemplaar dan officieel in ontvangst wordt genomen door burgemeester van Rotterdam, dhr. Opstelten.

Alle K3 fans zijn vanaf 13.00 uur uitgenodigd bij deze publieke ‘K3 Kusjesparade’ en kunnen Karen, Kristel en Kathleen niet alleen zien, maar ook de nieuwste liedjes van de meiden horen.

K3

Programma:

13.00 uur
De burgemester van Rotterdam, dhr. Opstelten zal de nieuwe CD ‘Kusjes’ officieel in ontvangst nemen aan het begin van de Schiedamse Dijk (ter hoogte van het Golden Tulip Hotel).

13.30 uur
Start ‘K3 Kusjesparade’ op de Schiedamse Dijk richting de Coolsingel

14.00 uur
Einde ‘K3 Kusjesparade’

De nieuwste en 10e cd ‘Kusjes’ ligt vanaf 22 oktober in de winkel. Naast de zomerhit ‘Kusjesdag’ zijn er drie tracks uit de nieuwe bioscoopfilm K3 en de Kattenprins (vanaf 19 december in de bioscoop) op dit nieuwe album meegenomen.
Van de negen eerder uitgebrachte cd’s werden maar liefst meer dan 3,5 miljoen exemplaren verkocht.

Bron: www.studio100.nl.

K3

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie