Kidzlifestyle

Ralph1Design kinderkamermeubels: grappig en uniek

Hoe zorg je ervoor dat je je op zaterdagochtend nog één keertje kan omdraaien, terwijl je kidz zichzelf vermaken en niet voor de buis hangen? Met de kinderkamermeubels van Ralph1Design! Grappige meubels waar je kidz urenlang plezier van hebben, omdat ze zich compleet in een andere wereld wanen.

Begin dit jaar (2007) werden de baby- en kindermeubels van Ralph1Design geintroduceerd op de Nederlandse markt. Bijvoorbeeld een commode met telraam of een bed met losse puzzelstukjes. Of een kast met groeimeter, waar je telkens een mooie foto bij kunt plaatsen. Een uniek concept dat een groot succes bleek. Daarom werd de collectie uitgebreid met meubels voor de iets grotere kinderen.

De meubels sluiten aan op de belevingswereld van de allerkleinsten& iets oudere kidz. Zo kunnen ze puzzelen aan een bedje, tekenen aan de kindertekentafel en tellen aan de commode. Of ze wanen zich in een compleet andere wereld met de Raketkast, Zuurstokkast of de Vuurtorenkast. Met deze grappige kasten creëer je een unieke sfeer in de baby- of kinderkamer.

Rond januari 2008 wordt de collectie uitgebreid met een Totempaalkast, Kasteelkast, Robotkast, Piratenkast, Vuurtorenkast, Zuurstokkast en de Kindertekentafel. De meubels kosten € 350,-. Voor meer informatie en bestellingen kun je kijken op www.ralph1design.com.

meubels