Kidzlifestyle

Itzbeen | Hulpmiddel voor nieuwe ouders m.b.t. babyverzorging

De ITZBEEN™ baby care timer is een multifunctioneel hulpmiddel dat nieuwe ouders helpt bij de verzorging van hun baby en de communicatie daarover.Het unieke apparaat is ontwikkeld met de behoefte van ouders en hun baby in gedachten. De vier klokken geven aan ”how long it’s been” sinds de baby voor 't laatst gevoed of verzorgd is.

Elke klok kan desgewenst ook een herinnering geven op interval basis. Andere unieke eigenschappen zijn de alternerende borstvoeding-reminder, alarminstellingen, een zacht nachtlampje, een ’normale’ klok en een riemclip.

De Itzbeen heeft een mooi design, is gebruiksvriendelijk maar bovenal heel handig voor vele ouders. Vergeet schriftjes, kladblok, papier en dergelijke, één druk op de knop en iedere vermoeide ouder weet hoe lang het geleden is dat de baby heeft gegeten, geslapen, verschoond is of bijvoorbeeld wanneer de laatste medicatie is verkregen…
Helemaal gemakkelijk wanneer de partner of oppas de verzorging overneemt.

Je kunt je afvragen waarom niet eerder iemand op het ingenieuze idee is gekomen een apparaatje als Itzbeen te ontwikkelen. De ITZBEEN is overduidelijk niet voor niets de winnaar van vele awards waaronder de prestigeuze JPMA innovation award 2007.

Het apparaat is ontwikkeld door Greg Sheldon, een thuiswerkende engineer die de thuiszorg over hun pasgeboren zoontje op zich had genomen terwijl zijn vrouw werkte. Hij merkte dat hij -vermoeid van de eerste maanden- moeite had met het bijhouden van allerlei schema’s en het onthouden van de basis babyverzorging. Bovendien moest hij iedere keer wanneer zijn vrouw terugkwam alles in een schrift schrijven zodat ook zij wist hoe lang het was geleden dat…. Hij realiseerde zich dat er effectiever manieren moesten zijn, dan de ‘krabbels’ in een notitieblok en ontwikkelde de Itzbeen.

Na het enorme succes van de Itzbeen in de Verenigde Staten, Canada en Australië is dit nieuwe handige hulpmiddel nu ook in Europa te koop via Luvion Premium Babyproducts. Wat KLS betreft is de Itzbeen hét ideale geboorte cadeau.

Surf naar Itzbeen voor meer informatie.

zwangerschap babies