KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderspeelgoed

Photokinz | Knuffeldier mét foto's

20 January 2009, door Renée Vervoorn

photokinz knuffelHet eerste, échte & eigen knuffeldier raakt nooit uit de gratie. Nieuw is de knuffel die herinneringen letterlijk laat zien. Percey the Pinguin en zijn vrienden zijn uitgerust met speciaal digitaal fotoscherm zodat geen enkele herinnering ooit ver weg is.

Midden in de nacht wakker worden en even snel naar de foto van pappa en mamma kijken draagt bij aan een betere nachtrust voor kind en ouder. Of de foto van dat beste vriendje -die is verhuisd- altijd dichtbij. Photokinz maken foto’s knuffelbaar.

photokinz knuffel kikker

Geen moeilijk gedoe met foto’s in en uit lijstjes halen maar een ultra simpel LCD scherm dat een opslag capaciteit heeft tot 59 foto’s. Zo is er voor iedereen een plekje in het knuffel fotoframe. Handig is ook de USB-aansluiting. Zo vanaf camera, computer, web of mobieltje naar de knuffel laden.

Het is reeds dé rage in Amerika en nu dus ook verkrijgbaar in Nederland. En voor wie niet van pinguins houdt zijn er natuurlijk ook Percey’s vrolijke vriendjes. Wat te denken van Smooches de hond, Monty de aap, Marbles de koe, Rocket de tijger of de altijd vrolijke Frankie de kikker? Ieder lievelingsdier is vertegenwoordigd.

Ook lekker knuffelen met alle mooiste en leukste herinneringen
dichtbij? Photokinz is te koop vanaf € 29,90.

photokinz knuffel pinguin

Meer informatie vind je op www.jokerag.com.

Terug

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie