KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Tink om us Bern; waanzinnige retro kinderartikelen!

2 October 2006, door
Tink om us bernVind jij retro spulletjes ook zo leuk? Ze vertellen een verhaal, hebben geschiedenis en doen je denken aan je eigen jeugd. Omdat het gaat om unieke spulletjes zijn ze niet in elke winkel te krijgen. Maar nu is er dé webwinkel voor tweedehands artikelen: http://www.tink-om-us-bern.nl/.

Tink om us Bern* is een nieuwe kinderwebwinkel die is gespecialiseerd in vintage kindermeubeltjes en speelgoed. Je kunt er terecht als je op zoek bent naar hippe accessoires voor de kinderkamer. Ze bieden een ruime en steeds wisselende keuze aan trendy baby- en kinderartikelen uit de jaren ’50/’60/’70 (en soms ’80). Van babybed tot kinderstoel, van hobbelpaard tot poppenhuis, stuk voor stuk bijzondere spullen die nog prima geschikt zijn voor kidz van nu. Ook kun je op de site hele leuke cadeaumanden bestellen. Zeer geschikt voor verjaardagen en kraambezoeken!

T-shirts

Omdat het erg zonde is om bruikbare spullen zomaar weg te gooien en het niet nodig is om kidz altijd maar nieuw speelgoed te geven, worden de meubeltjes en speelgoed bij Tink om us Bern een tweede, derde en soms zelfs wel een vierde leven ingeblazen. Bij het opknappen, schilderen en stofferen van alle tweedehands artikelen wordt voor zover mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook schenkt Tink om us Bern 5% van hun opbrengst aan het Liliane Fonds. Tink om us Bern draagt dus een flink steentje bij aan het behouden van het milieu voor onze kidz.

nuts

Ben je op zoek naar leuke en hippe retro kindermeubels of speelgoed? Ga dan gauw een kijkje nemen op http://www.tink-om-us-bern.nl/

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie