KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Designerbaby.nl: ja, zomerse kinderkleding in de winter!

11 October 2006, door Renée Vervoorn
DesignerbabyVanaf 1 november kunnen reislustige ouders die in de koude wintermaanden met hun kidz naar zonnige oorden gaan, online kinderkleding inkopen bij Designerbaby & Kids. In de winter is het vrijwel onmogelijk om aan luchtige kinderkleding te komen, laat staan leuke merkkleding.

"Bij het inpakken van de koffers kwam ik erachter dat alle kinderkleding te klein geworden was. Als volwassene trek je gewoon je zomerkleding van afgelopen seizoen uit de kast, maar een klein kind past niets meer van drie maanden geleden. Het was een crime om nog aan passende zomerkleding te komen." aldus Laura van de Brink, eigenaresse van Designerbaby.nl.

Naast de wintercollectie is binnenkort dus ook zomerkleding te bestellen op http://www.designerbaby.nl./Klanten zijn nog voordelig uit ook, want de kleding die Designerbaby & Kids verkoopt is tweedehands én van grote merken als Replay & Sons, Diesel Kids, Burberry, Gaastra, Scapa, Dolce & Gabbana Junior en Oilily . Voor een fractie van de nieuwwaarde lopen er dus steeds meer kleintjes in de hippe merkkleding. "De zomercollectie die tijdens de wintermaanden verkocht wordt is echt gericht op vakantie, dus met strandpakjes, zomerse jurkjes, sandalen, zwemkleding en zomerhoedjes.

Net die droomreis geboekt naar het zonnige zuiden, kijk dan voor betaalbaar designerwaar op http://www.designerbaby.nl/.

Designerbaby groot

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie