KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Dikkertje Dap zat op de tas of was het de "trap"?

2 November 2006, door Marieska Frijters
Wie kent het liedje over Dikkertje Dap, geschreven door de oermoeder van de kinderversjes Annie MG Schmidt, niet? Je hebt ‘m vast en zeker als kind zelf ook regelmatig gezongen.

Ook zo benieuwd hoe het Dikkertje daarna verder verging? Esther Veereschild van http://www.mokka.nl/ vond Dikkertje voor je terug.

En nu? Nu staat Dikkertje dap(per) op een heel lieve rugzak. Parmantig stapt hij over de geblokte stof. Zijn bestemming? Daar waar jouw kleine held(in) naar toe wandelt. Esther ontwierp het rugzakje met Dikkertje Dap voor stoere ventjes. Maar ook kleine dappere meiden misstaat de rugtas niet. Dikkertje is vintage net als de bandjes van de rugzak. De geblokte stof is nieuw en verkrijgbaar in de kleuren rood/wit of blauw/wit.

In 2002 richtte Esther het bedrijfje Mokka op. Mokka ontwerpt uniek handgemaakte tassen van spannende en kwalitatieve stoffen. Naast de Dikkertje Dap rugzak zijn er op http://www.mokka.nl/ nog tientallen andere ontwerpen te vinden. Niet alleen reuze leuk voor je kleine prins of prinses, maar snuffel ook eens voor jezelf.

Het Dikkertje Dap rugzakje kost € 25,- en is 25x30 cm.
Meer ontwerpen van Esther bekijken? Kijk dan op www.mokka.nl

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie