KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Kinderbazaar.nl: koop én verkoop van kinderspullen

30 November 2006, door Renée Vervoorn

Kinderbazaa LogoWil je kind gerelateerde artikelen kopen of verkopen, surf dan naar kinderbazaar.nl. Daar vind je alles op gebied van kidz in meer dan 3000 online advertenties, variërend van kindermode tot -meubels.

Je zal overigens de eerste niet zijn die http://www.kinderbazaar.nl/ bezoekt. Sterker nog, meer dan 30.000 mensen surfen maandelijks naar de site om te kopen én verkopen. Dat kopen is appeltje eitje, want in het groot aantal rubrieken, vind je zó wat je nodig hebt. Van autostoeltjes tot bedden, van kleding tot computers. Bovendien zie je makkelijk welke advertenties nieuw zijn. Dus al je een frequente bezoeker bent, verspil je geen tijd aan nutteloos zoeken.

Ook het verkopen gaat ‘easy going’. Je krijgt uitgebreid uitleg bij het plaatsen en beheren van je advertentie en wordt vakkundig geholpen aan de hand van een lijst met veelgestelde vragen. Het feit dat het plaatsen van een advertentie gratis is, maakt de site uiterst gebruikersvriendelijk!

Ook voor diegenen die op zoek zijn naar een aanbieding aangaande verschillende soorten abonnementen op bladen als Groter Groeien, Libelle e.a., zijn op kinderbazaar.nl aan het juiste adres.
kinderbazaar
http://www.kinderbazaar.nl/!

Terug

Reacties (2)

P.Arts v/d Zanden, 10 January 2007, 22:13:35 reageer

In het maandblad "Ook" van September/Oktober 2006 staat een Superfietsje [trike]roze kost 129 Euro ik heb de site van u afgezocht maar kan het fietsje nergens vinden.Zou u mij kunnen vertellen of het fietsje nog leverbaaris,zoja waar en hoe ik het kan bestellen.
In afwachting op uw andwoord:
Vriendlijke groeten P.Arts v/d Zanden.

martijn, 21 February 2008, 21:40:00 reageer

of www.kinderspullen.nl

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie