KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Diesel Kids, kinderkleding voor de mini-me

19 November 2005, door Renée Vervoorn

Dieselkids2005 Kinderkleding is voor kidz. Da's de regel. Die moeten er kidz in kunnen zijn. Soms is er een uitzondering: dan is kinderkleding een afspiegeling van de mode voor volwassenen. Diesel kids is zo'n uitzondering.

Diesel20052
Als je de site van Diesel kids www.dieselkids.com  bezoekt, kom je al snel tot de conclusie dat de junior lijn van Diesel een rechte lijn vertoont met de street fashion for ‘very hip youngsters’ van Diesel. Rock & roll is het thema. Enorme vetkuiven, hoogwater jeans (opgerolde pijpen en al) en kleine sweaters en shirts. Geinig voor de kleine man en vrouw, al vereist het wel wat ‘après-styling’. Dieselkids200501
De bewegende beelden (overigens originele en prachtige foto’s) worden begeleid door  Quentin Tarantino-achtige gitaarmuziek en nemen je mee door een ruige reis in het land van uber-fashion.

Je kunt naast het bekijken van de bovengenoemde foto’s ook virtueel ‘bladeren’ door een stijlgids. Erg inspirerend om ideeen op te doen! Daarnaast tref je waar je Diesel kinderkleding kunt kopen in jouw omgeving.
Zie: www.dieselkids.com

Terug

Reacties (1)

BullockGilda33, 6 June 2011, 05:58:04 reageer

Every one knows that life is expensive, however some people require money for different things and not every man gets enough cash. Hence to get some <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/home-loans">home loans</a> or auto loan would be a right solution.

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie