KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van September 2005

De nieuwe kleren van de keizer, een familievoorstelling van Hakim

Het wereldberoemde sprookje De nieuwe kleren van de keizer (Hans Christian Andersen) is volledig op zijn kop gezet. Daar kan maar één iemand achter zitten: Hakim. Een familievoorstelling vanaf 6 jaar (reprise). Speelperiode: 18 september 2005 t/m 14 mei 2006 Lees verder (0 reacties)

"Iedereen maakt muziek in Sesamstraat"

Sesamstraat_vervolg_1 Ter gelegenheid van het 30-jarig televisiejubileum van Sesamstraat, presenteert Joop van den Ende Theater producties de nieuwe theatershow "Iedereen maakt muziek in Sesamstraat". Lees verder (0 reacties)

Stiefouderschap, hoe ga je daar mee om?

Kind_en_welzijn Er zijn in Nederland 500.000 stiefouders en dat aantal stijgt met zo'n 20.000 per jaar. Die weten dat hun "nieuw samengesteld gezin" een  vakterm) voortkomt uit een scheiding of overlijden. Hoe ga je daar mee om? Lees verder (1 reactie)

Cakewalk: news en kindermode trend 2006

Cakewalkgirl2005_2 Cakewalk heeft nu ook een collectie voor jongens, een ondergoedlijn voor meisjes van 2 tot 13 en een zonnebrillen collectie voor de sneeuw èn de zon (in samenwerking met het Australische Baby Banz). De kindermodetrend winter 2005 kent de volgende sfeerbeelden: applicator, dream catcher, antique boutique, cosmic geo en artic explorer. Lees verder (0 reacties)

Kinderschilderijtjes

Essies01_3 Tja, in een kinderkamer horen schilderijtjes die tot de verbeelding van kinderen spreken: kinderschilderijtjes. KidzLifestyle ging voor je op zoek en vond een bijzondere kunstenares, gespecialiseerd in baby- en kinderschilderijen: Esther Velderman. Lees verder (0 reacties)

Kinderschilderij a la Andy Warhol

Printcetera_1Ouders én groot-ouders, dol op hun (klein)kind, willen graag een aandenken of een bijzonder moment of een bijzondere fase vastleggen. Op fotopapier of canvas. Vaak vanuit een digitale foto. Dat kan tegenwoordig. Tot en met een Andy Warhold achtige bewerking. Lees verder (0 reacties)

Provencaalse kindermeubels

Orangegrapelagekast_1Soms komt KidzLifestyle wel een heel bijzonder aanbod aan kindermeubels tegen. Dit keer de meubels onder de merknaam Abotis. Deze kindermeubels komen uit Zuid-Frankrijk en ademen ook de sfeer van die streek uit. Lees verder (0 reacties)

Kasteelmeubels van WildKidzz

Wildkidzzkindermeubelen_1 Tot voor kort nog te koop bij kinderwinkels als Kids Factory, Bam Bam en Sterre. Maar nu alleen nog maar online bij Wildkidzz de fabrikant ervan: de magische kroon- en kasteelkindermeubels. Lees verder (3 reacties)

ZIZIBO Wintercollectie 2006

Zizibo02 Bianca Pover startte in 1995 een winkeltje in Breda waarin zij haar ambachtelijk vervaardigde kleding verkocht onder de naam ZIZIBO, de afkorting van de namen van haar kinderen. In 1999 werd zij opgemerkt door een Belgische productie-firma die met haar zaken wilde doen. Lees verder (2 reacties)

Esprit kidz

Espritminiboys Ga eens lekker op een regenachtige middag surfen de website van ESPRIT, de e-shop van Esprit waar je hun volledige collectie truien, jasjes, hemden, t-shirts, broekjes, jurkjes, shirts, bodies en accesoires kunt vinden en bestellen voor baby's, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen. Lees verder (0 reacties)

Sport, kids en "Special Sports" te Amstelveen

Als je je als ouder in het zweet staat te werken in de sportschool, is het een prettig idee dat je kid het ook naar zijn zin heeft. Bij Special Sports Amstelveen hebben ze daar gevoel voor. Lees verder (1 reactie)

Samen genieten van boektoppers

Klwatnuolivier_3 Lees, ontdek en beleef 't samen met je kind: de boektoppers van uitgeverij Mallenberg!. Niets is ontspannender dan voor het slapengaan nog een boekje lezen met papa of mama. Het is een fijn moment van aandacht en samen zijn, waar zowel kind als ouder enorm van kan genieten. Lees verder (0 reacties)

Poppentheater Koos Kneus in Amsterdam

Op zondag- en woensdagmiddag kun je voor €5,- p.p. bij Koos Kneus Amsterdam Amsterdam terecht voor een uurtje kinderpret, verpakt in leuke verhalen. Lees verder (0 reacties)

Kidzlifestyle Kindermodetrends winter 2005

Barbie221_13580 Deze winter gaat onze mini-me ‘over the top’. Zelfs jeans worden opgeleukt met borduursels en decoratieve patronen. Voor de meiden is de volumineuze rok (jaren ’50l) tot aan de knie terug van weggeweest en voor de jongens is de smaltoelopende broekspijp ‘je-van-het’. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie