KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van November 2005

Origineel en persoonlijk kraamcadeau

Kraamgeluk01 Origineel en persoonlijk. Dat moet 't zijn als we op zoek gaan naar een kraam- of geboorte-cadeau (-kado), kraam-attractie, geboorte-kaartje, geboorte-feestje of geboorte-bedankje. Gelukkig zijn er gespecialiseerde webwinkels. Lees verder (0 reacties)

Kindvriendelijke Restaurants

Op zoek naar een restaurant om met de kleintjes een hapje te eten of een verjaardag te vieren? Kijk dan eens op http://www.dinnersite.nl/kids/ . Lees verder (1 reactie)

"Geniet je wel genoeg", een humoristische boek over het moederschap.

P4041_1 Soms moet je als moeder lachen, anders ga je huilen. En dit boek helpt je erbij. Als de WC je lievelingsplek is omdat daar de deur op slot kan. Als je je man begroet met"Nu zijn ze voor jou" in plaats van "Hallo lieverd, hoe was je dag?" of als je auto bezaaid ligt met broodkruimels ..... Lees verder (0 reacties)

Onrust in babyvoedingsmarkt

Nutrilon11 Het rommelt in de markt voor babyvoeding. Marktleider Numico verhoogde enkele weken geleden de prijzen van haar melkpoeder met meer dan een kwart. Tegelijkertijd was drogisterijketen Kruidvat bezig met de introductie van een eigen lijn babyvoeding, die twee weken geleden in de winkels kwam. Lees verder (0 reacties)

Kartonnen Kinderhuis voor kidz

Kidsonroof01Huis is wit, met ramen, deuren en een brievenbus. Je kind kan er op schilderen, tekenen, plakken. Huis is voor je kid een poppenkast, winkeltje, logeeradres of slaapplek. Huis is in een paar tellen opgezet en afgebroken. Huis zit verpakt in een handige opbergdoos. Lees verder (2 reacties)

Een muzikale ontdekkingsreis in de Klankspeeltuin!

Klankspeeltuin5 De klankspeeltuin is geen muziekschool en ook geen speeltuin. Wat het dan wel is? Het is een plek (op een unieke locatie) waar kidz met de gekste, mooiste en spannendste geluiden, muziek kunnen maken. Kidz wanen zich even muzikant, zonder dat ze daarvoor noten hoeven kunnen lezen. Lees verder (1 reactie)

Ontdek-speelgoed in de ontdekwinkel

Ontdekwinkel Kidz van 6 tot 14 jaar vinden het spannend om met een vergrootglas insecten te begluren, te spelen met technische dingen als motortjes of het zonnestelsel te bestuderen. En daarvoor heb je ontdek-speelgoed. Lees verder (2 reacties)

Dolce & Gabbana Junior: een prikkelende site

Dg2005mountainraingers_3 Of je nou ‘slechts’ ideeen wilt opdoen of ‘echt’ wilt kopen, 't maakt niet uit op de website van D&G junior. ‘Fun’ zal je zeker hebben. Surf naar de officiele website van Dolce & Gabbana (op zich al een feest) en ga dan naar D&G Junior voor de kinderkleding. Lees verder (1 reactie)

Diesel Kids, kinderkleding voor de mini-me

Dieselkids2005 Kinderkleding is voor kidz. Da's de regel. Die moeten er kidz in kunnen zijn. Soms is er een uitzondering: dan is kinderkleding een afspiegeling van de mode voor volwassenen. Diesel kids is zo'n uitzondering. Lees verder (1 reactie)

Wintersport en kinderzonnebrillen

Babybanz_1 Ook voor kidz kan de wintersport een heerlijke ‘break’ zijn, mits goed rekening wordt gehouden met de schadelijke effecten voor huid én ogen van sneeuw & zon. Lees verder (0 reacties)

Nijntje.nl: leuk om samen met je kind te bezoeken!

Nijntje01 Eenvoudig vormgegeven, maar absoluut entertaining is de site van nijntje. Je kunt er 3 verschillende spelletjes spelen, die elk een andere vaardigheid vereisen. De grootste en kleinste nijntje gaat naar zee, wat neemt ze mee… en memorie met 24 kaarten.Ook kun je er e-cards versturen. Lees verder (1 reactie)

Waar moet goed speelgoed aan voldoen?

Speelgoed_3 December is voor de meeste kidz het Walhalla. Sinterklaas komt en vervult in één avond lang gekoesterde wensen. De kerstman speelt de rol van ‘slagroom op de taart’ als ‘ ie net voor het jaar eindigd nog even de door de Sint vergeten presentjes dropt. Lees verder (1 reactie)

Grenzen stellen en consequent zijn in de opvoeding

Kinderopvoeding ‘The super nanny’, ‘schatjes’, ‘de opvoed politie’; alle tv zenders hebben tegenwoordig hun eigen opvoedprogramma. Niet zo verwonderlijk als je je bedenkt dat grenzeloosheid een van de bronnen van ellende is in de huidige maatschappij. Lees verder (1 reactie)

Vtech V.smile Pocket: leren als kinderspel.

Vsmilepocket01 Vtech V.Smile Pocket is de nieuwe interactieve en educatieve spelcomputer voor kidz vanaf 5 jaar. Met dit TV Learning System en de verschillende games beleven links- en rechtshandige kinderen spannende avonturen. Spelen, leren en het ontwikkelen van verschillende vaardigheden komen hierbij spelenderwijs samen. Lees verder (3 reacties)

Sprookjes bestaan bij “Alles Kids Family Events”

Alleskidsbubblebelle2 Wat doe je als je een -voor kinderen -saaie gelegenheid wilt opleuken tot een spetterend feest voor jong én oud? Dan schakel je ‘Alles Kids’ in en laat je de rest over aan de pro’s. Lees verder (0 reacties)

Speelgoed 2005 voor kleuters 4-6 jaar

Piratenschatkist_1 Vadertje en moedertje spelen. Maar ook de dokter, 'n piloot, 'n piraat of de tandarts nadoen is een favoriete bezigheid. Kleuters hebben een grote fantasie en het speelgoed komt daaraan tegemoet. De jury kinderspeelgoed 2005 heeft 5 produkten genomineerd en uiteindelijk gekozen voor de piratenschatkist van Playmobil. Lees verder (0 reacties)

Speelgoed voor baby en peuter 0-4 jaar

Erniebijdedokter_1 Een baby verkent de wereld om zich heen. Vooral felle kleuren trekken zijn aandacht en het moeten grote stukken zijn want goed iets pakken kan hij nog niet. Geluidjes zijn ook altijd in trek. Lees verder (3 reacties)

Artis: nieuwe leeuwtjes.

Welp200503r_3 Of het nou een zonnige zomerdag is of een waaierige winterdag; er is altijd wat te beleven in Artis. Twee nieuwe leeuwinnetjes, 4 nieuwe algazellen en een babyolifantje maken een bezoekje aan Artis nu extra bijzonder. Lees verder (0 reacties)

Webwinkels in kindermode

Kindermodeonline_1 Heb jij het te druk? Of heeft je kind géén zin om in zo'n drukke warme winkel te staan. Géén nood. Er zijn talloze webwinkels waar je de mooiste kindermode vanuit je luie stoel 24/7 bestellen kunt. Kidzlifestyle ging voor je op zoek. Lees verder (0 reacties)

"Prikkels: Pijn en Pret", een belevenis in het Natuurmuseum Rotterdam

Pijnenpret01 Hoe werken pijnstillers? Waar ligt je eigen pijndrempel? Hoe zorgt de anesthesist voor een mooie droom terwijl je been zorgvuldig wordt geamputeerd? Hoe werd de heilige Erasmus gemarteld? Lees verder (0 reacties)

Corps Bride, de nieuwe poppenfilm van Tim Burton

Corpsbride Corps Bride, een fraai gemaakte poppenfilm waarin een schuchtere jongen per ongeluk met een lijk trouwt en naar de onderwereld verbannen wordt. Typisch Tim Burton dus. Lees verder (0 reacties)

Alles is relatief...absoluut!, 100 jaar natuurkunde

Relatief01 In het Groningse Universiteitsmuseum is een tentoonstelling te zien die de wetten van Einstein eindelijk voor een leek begrijpbaar maken. Test zelf de 'Wet van Archimedes' en de 'Wet van Bernoulli' en het wordt zeker duidelijk. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie