KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van December 2005

Kinderkleding Zizibo zomercollectie 2006

Behalve de typische communiekleuren zoals wit, zand en vison werd de Zizibo zomercollectie 2006 uitgebreid met hippe tinten zoals appelgroen, pink en oranje. De oosterse invloeden blijven ook hier niet onopgemerkt:goud en zilverdraad, oosterse printen en motieven. Lees verder (0 reacties)

Leuke links met geluiden voor peuters

Paardje Peuters vinden het heerlijk dierengeluiden na te doen. Van eenden, kuikentjes, honden, koeien, schapen, paarden, varkens en poezen. En van motoren, vrachtauto's en ziekenauto's. Zet je peuter op je schoot en bezoek eens een site met dierengeluiden of een met geluiden van voertuigen. Dolle pret! Lees verder (0 reacties)

Nationaal Park Drents-Friese Wold

In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beek-dalgraslanden op de grens van Friesland en Drente aangewezen als nationaal park. En daarmee is dit park eén van de grootste natuurrecreatiegebieden van Nederland. Een perfecte plek voor kinderuitjes, 4 jaargetijden lang. Lees verder (0 reacties)

Is mijn kind net zo dyslectisch als Einstein, Churchill en Jan de Bouvrie?

Dyslectische kinderen hebben meestal moeite met gesproken taal, met lezen, met geschreven teksten en met rekenen. Je ziet vaak een neergaande spiraal in hun testresultaten, schoolrapporten en schoolprestaties. Herken je dit? Lees verder (0 reacties)

Ontwerp je eigen Ralph Lauren Polo of Pullover for Kidz 2006

Kleding koop je voor jezelf, je kind of als cadeau voor een ander. Amerikaanse designers, waaronder Ralph Lauren, weten precies bij welke gelegenheden kleding als cadeau gekocht wordt, ook voor kinderen. Lees verder (0 reacties)

Petit Louie: een van de hipste kinderkleding merken.

Petit Louie is een van de hipste kinderkledingmerken, zonder de intentie te hebben hip te zijn. Da’s knap! Petit Louie is ontstaan als ‘ mini-me’  variant van het inmiddels internationaal bekende merk King Louie, dat begin jaren ‘ 80 gestart is door Ann en George. Lees verder (0 reacties)

Paul Frank met SMALL FRANK voor kidz

Paul Frank is een van de weinige Amerikaanse merken die een succesvolle overstap hebben gemaakt naar Europa. En succesvol kan je de overstap van Paul Frank met een absolute zekerheid noemen. Dat het een merk is met een groeiende schare fans all over the globe ......, Lees verder (2 reacties)

Zara voor kidz

Zara01 Je moet zo vroeg mogelijk van de partij zijn -op woensdagen- in de dichtstbijzijnde Zara, als je de modieuze Spaanse kinderkleding ‘vers van de pers’  wilt hebben. Maar als je alvast inspiratie op wilt doen voordat je de stad onveilig gaat maken, ....... Lees verder (0 reacties)

Kik-Kid: Het hippe kroontje voor de kleintjes

Mutsjes, petten, hoedjes en kleding voor babies en kinderen tot ongeveer 5 jaar. KIK-KID maakt alles zo dat het lekker zit en idem dito aanvoelt. Daarnaast moet alles praktisch zijn en bovendien zorgen voor een humoristische en modieuze omlijsting van een kindergezichtje en lijfje. Lees verder (0 reacties)

Op reis? Knuffel je kind in cyberspace!

Knuffelen "Rustig maar lieverd, pappa gaat je nu even knuffelen", "ja, pappa is héél ver weg, hij zit in Singapore, maar hij wil toch even bij je zijn". Da's nu even fantasie, maar over een paar jaar werkelijkheid. Althans als we Adran Davis Cheok van de NTU mogen geloven. Lees verder (0 reacties)

"Sealen", nieuwe techniek bij kinderkiezen

Saelen01 Als kinderkiezen volledig doorbreken ontstaan de meeste gaatjes. En daarom zal de tandarts juist dan de kauwvlakken willen sealen. Sealen betekent dat de tandarts de putjes en groeven in de kauwvlakken van die kiezen vult met een "sealant", een dun laagje kunsthars of fluoride-houdend cement. Lees verder (0 reacties)

Schatting van deskundigen: één op de 10 kinderen krijgt te maken met mishandeling!

1995744314_1999998486_kindermishandeling_3 Op basis van buitenlands onderzoek schatten deskundigen dat één op de tien kinderen te maken krijgt met lichamelijke en geestelijke mishandeling, zo schrijft NRC 14.12.05. Zo is in het Flevoziekenhuis in Almere het aantal signaleringen van kindermishandeling de afgelopen jaren spectaculair gestegen. Lees verder (2 reacties)

"De Avonturen van het molletje", een kinderfilm van Tsjech Zdenek Miller

Eigenlijk is het een compilatie van de in Oost-Europa zeer bekende Tsjechische korte lieve animatiefilmpjes van Zdenek Miller over Het Molletje en zijn vriendjes. Deze klassiekers werden opgepoetst en opnieuw samengesteld om een nieuwe generatie kinderen te betoveren. De film draait in 7 bioscopen. Lees verder (0 reacties)

De nieuwe Schwinn Sting-Ray Street series nu ook in Nederland.

Part chopper. Part cruiser.100% muscle bike. The new Schwinn Sting-Ray is all about the ride. Built with customized parts, like the Big Boa Tire and signature V-back Handlebars. It's no wonder Schwinn Sting-Rays are endorsed by Orange County Choppers. Lees verder (0 reacties)

Stottert je kind? Doe er nu, ja nu direct wat aan!

Studies hebben uitgewezen dat een vroege stottertherapie zowel kinderen als hun ouders vervelende jaren bespaart. Onze bron is het NRC dat daarover op 27.09.2005 publiceerde. Zij schrijft: "stotterende peuters en kleuters kunnen grotendeels van hun kwaal worden verlost met de Kidcombe-therapy". Lees verder (0 reacties)

RFID tags in kinderkleding

RFID is Radio Frequency Identification. 't Is in Nederland nog volstrekt ondenkbaar, maar een Californische kledingontwerper naait RFID tags al direct in zijn nieuwe lijn voor kinderkleding. Lees verder (0 reacties)

The Next Big Thing, online funshoppen

Thenxtbigthing01 Steeds meer creatieve moeders ‘ all over the world’ beginnen uit ontevredenheid over het kinderkleding-aanbod een eigen label, van waaruit ze fun products aan de man proberen te brengen. EmmDesign is zo’n label. The Next Big Thing is het merk dat daaruit voortgevloeid is. Lees verder (1 reactie)

Ook kleuters moeten seksuele voorlichting krijgen

Naamloos Kleuters moeten op school worden voorgelicht over seksualiteit. Dat vindt de Rutgers Nisso Groep, meldt Algemeen Dagblad. Rutgers, het landelijk Kenniscentrum Seksualiteit, vindt dat jonge kinderen meer over seksualiteit moeten leren dan alleen de biologische feiten. Lees verder (0 reacties)

Naturino: dé kinderschoen.

Naturino03 Wat Naturino groot heeft gemaakt, is het diepgaande onderzoek naar de verschillende manieren van lopen van kidz. Naturino begrijpt als geen ander dat “de ideale steun voor de voet, het zand van de zee ” is. Daarom heeft zj het systeem “Zandeffect” ontwikkeld. Lees verder (1 reactie)

Beleef met je kind de wereld van Rembrandt in ijs en sneeuw

Mariajozefjezus Leiden mag zich deze winter gastheer noemen van 's werelds grootste tentoonstelling rond de schilder Rembrandt, geheel opgetrokken uit ijs en sneeuw. Het 3e Nederlandse IJssculpturen festival vindt van 17 december tot en met zondag 26 februari in de Groenoordhallen in Leiden plaats. Lees verder (0 reacties)

Queen Mum: positiekleding voor de modebewuste zwangere vrouw.

Queenmum01 Renée Bino en Erzsebet Weber zijn degenen die achter het merk "Queen Mum" kleding voor de zwangere vrouw ontwerpen. Het draagcomfort, het huidige modebeeld en de prijs/kwaliteit verhouding houden zij daarbij nauwlettend in het oog. Lees verder (0 reacties)

Design Heroes, een commercieel product op basis van illustraties en ideeen.

Designheroes02 Zo eens in de zoveel tijd kom ik -als professionele shopper voor kidzlifestyle- een merk tegen waarvan ik stijl achterover sla. Een ‘knijter’ van een hit, een topper van de bovenste plank. Dat gebeurde vanmiddag, tot mijn grote genoegen,.............. Lees verder (0 reacties)

Baby Paws, soepele leren schoentjes voor de voetjes van uw baby.

Wrapzroze Baby Paws zijn soepele leren schoentjes voor baby’s en peuters van 0 tot 24 maanden. De schoentjes worden met de hand gemaakt op het Australische eiland Tasmanië. Baby Paws worden gemaakt van het allerbeste en zachtste leer. Lees verder (3 reacties)

Is mijn kind een beelddenker?

Beelddenken01 Hoe meer ons schoolsysteem kinderen in een keurslijf wil drukken, des te meer uitzonderingen dienen zich aan. Naast autisme, adhd en dyslexie hebben we nu ineens een nieuwe categorie: beelddenkers. Kinderen die vooral in beelden en niet in taal denken. Lees verder (1 reactie)

SHIFT Concept Bicycle: de nieuwe kinderfiets?

7gshift Matt Grossman van IDSA en Ryan Lightbody, student aan de Purdue University, hebben samen een volstrekt nieuw concept kinderfiets bedacht. De SHIFT Bicycle helpt kinderen met het leren fietsen door te leren hun evenwicht beter te vinden. Lees verder (0 reacties)

Baby Secrets van Rituals

Logo_a1 Rituals: Het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert, heeft nu ook een lijn voor baby's. De lijn bestaat uit een klein aantal inspirerende producten voor de verzorging van je kleine schat(ten). Met Rituals worden handelingen als het verzorgen van de huid weer iets bijzonders. Lees verder (0 reacties)

Build-A-Bear (Work)shop: een winkelmerk met een goed verhaal.

Buildabear01 De oprichtster van Build-A-Bear Workshop, Maxine Clark, is een retail-genius. Met haar scherpe intuitie en zakelijk inzicht heeft zij verschillende successen op haar naam staan. Waaronder ook de Build-A-Bear Workshop®, een winkel rondom het thema teddybeer. Lees verder (3 reacties)

Dollzmakers of hoe een 12-jarig meisje de wereld veroverde

Dollmaker02 Jaren geleden begon de toen 12-jarige Channa een hobby op het web, Channa's dollzmaker: je eigen pop maken en aankleden door het combineren van lichaamsdelen, kledingconcepten, schoeisel en assecoires. Die hobby is uitgegroeid tot een ware rage met werkelijk duizenden webbezoekers per dag vanuit de hele wereld. Lees verder (1 reactie)

Moonshoes: Minitrampolines voor aan kindervoeten.

Moonshoes3 Een trampoline verplaatsen is een heel karwei, met Moon Shoes kan je kind gewoon direct de straat op. Lekker rondhuppen, springen, met grote sprongen lopen, touwtje springen. Alsof je kind gewichtsloos op de maan loopt. Lees verder (2 reacties)

Nationaal Park Dwingelderveld

Dwingelderveld01 In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. De beheerders zorgen dat bossen, heidevelden en vennen in topconditie blijven. Fiets- en wandelpaden, natuurpaden en ruiterroutes bieden je de gelegenheid om de natuur met je kidz ter plaatse te ontdekken. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie