KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van March 2006

Italiaanse rage nu ook in Nederland!

Lelli Kelly, hét Nr. 1 meisjesschoenenmerk van Italië, is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. De schoenen zijn een perfecte mix van mode en comfort. Lelli Kelly staat voor kleur, blijdschap en uitbundigheid. Lees verder (36 reacties)

Muy-Malo, het stoutste kinderkleding merk!

'Muy-Malo’ betekent vrij vertaald ‘lekker stout’ in het Spaans. Zo’n merknaam is een behoorlijke statement voor een kinderkledingmerk. Maar Muy-Malo doet zijn naam absoluut eer aan! Wat er beloofd wordt (’n stoute collectie) wordt zeer zeker waargemaakt. Lees verder (4 reacties)

GLAMAJAMA: Hollywood style for Kidz

Denk: Hollywood, denk: celebrities in glitter and glamour outfits met dito kidz. Zie je het al voor je,  de rondborstige Amerikaanse mama’s uit Californie met hoogblonde coupe en ‘dressed-up’ kidz? Ik wel (maar eerlijk is eerlijk, mijn inbeeldingsvermogen is groot). Lees verder (0 reacties)

Breaking News: De Vliegende Hollander start wellicht later!

De grootste en duurste Eftelingattractie ooit, De Vliegende Hollander, start formeel op 1e Paasdag: 16 april 2006. Maar haalt de Efteling die datum? Zelfs het EftelingFanzine heeft zo zijn twijfels. Maar ook het eigen Efteling personeel. Lees verder (1 reactie)

DIDI mode voor de volwassen, grote en kleine vrouw in huis

Toen ik afgelopen zomer een programma voor SBS6 presenteerde (de ringtone top 20!), kwam mijn styliste aan met kleding van o.a DIDI. Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie stond ik niet te springen om het merk te dragen, maar toen ik de gipsy ogende kleding zag, was ik toch wel redelijk snel om.
Lees verder (1 reactie)

Lekker lachen met én om je Kidz

Zit je er even helemaal doorheen. Dan heeft kidz een oppeppertje voor je. Het is een kort filmpje waaruit blijkt hoeveel lol je kunt hebben met én om je kidz. Druk op de link en geniet… Lees verder (0 reacties)

Hoe help je kidz in het oplossen van conflicten?

Het blijkt uit onderzoek -verricht door ontwikkelingspsychologen Elly Singer en Dorian de Haan- dat een peuter in samenzijn met andere kleine kidz maar liefst 12 keer per uur een klein conflict met een ander kindje heeft. Lees verder (0 reacties)

Renée's Column: Sir William’s Junior

Een lastig punt voor zowel de vrouw als man anno nu is dat er zoveel mogelijkheden zijn. Als gevolg van zoveel opties, ontstaan wensen en als je niet uitkijkt volgt de ene bevredigde wens de andere onbevredigde op… ‘Waar gaat dit heen ?’, hoor ik je denken. Nou in elk geval niet in de richting die je verwacht. Maar even geduld nog… Lees verder (1 reactie)

In de dierenriemreeks: is jouw kind een ram?

Je kind is als een RAM op de wereld gekomen. Lees: Hij ademde voor het eerst zelfstandig toen de zon in het teken van de Ram stond: de periode van 21 Maart tot en met 20 April. Hierdoor beschikt je kind over bepaalde karaktereigenschappen die zich onderscheiden van die van de overige tekens van de dierenriem. Lees verder (0 reacties)

Playmobil's website: leuke interactieve spelletjes!

Een regenachtige dag? Zijn je kidz zich aan het vervelen? Laat hen dan eens de website van playmobil bezoeken. Daar staan 4 interactieve spelletjes op, waarvan ze er minstens één leuk vinden: "de kraak", "funny family", "de zondvloed" en "ex-di" Lees verder (0 reacties)

Jottum: lente & zomer 2006

Vijf thema's vormen een mooi geheel voor de lente-zomer collectie van Jottum: Par(a)kiet, Big Rose, Rood, Wit & Blauw, Victorian Rose en Magic. Alleen het eerste thema is voor meisjes. Lees verder (0 reacties)

Theaterpoppenkast Tierelijn - Jantje lacht en Jantje huilt

Dit is echt ouderwets poppenkastplezier in een eigentijdse vormgeving. Hoeden-maakster Lola is de nieuwe buurvrouw van Jan Klaassen en Katrijn. Sinds zij er woont, gebeuren er allemaal vreemde dingen in de poppenkast. Lees verder (0 reacties)

Studio 100 Zomerfestival 2006: alle televisievriendjes op het podium van Ahoy' Rotterdam!

Op za. 24 en zo. 25 juni maken de favoriete televisiehelden van jouw kid(z) er weer een feest van in Ahoy' Rotterdam. Ze zijn er allemaal om een onvergetelijke dag te bezorgen: Kabouter Plop en zijn vrienden, Piet Piraat en zijn kornuiten, Bumba, de stoere jongens van Topstars en Karen, Kristel en Kathleen van K3 natuurlijk!  Lees verder (0 reacties)

Noa Noa Miniature: so Danish, so Girlish

Het Deense vrouwenmodemerk Noa Noa heeft ook een aparte kidzcollectie, liever gezegd een meisjescollectie. Ook Miniature's  voorjaarscollectie 2006 is weer een mooie, soepele, zoete en meisjesachtige vertaling van de laatste modetrends. Lees verder (2 reacties)

Hoe vouw je het beste papieren vliegtuig, wie gooit er 't verst?

Op de 9 maandenbeurs werd er door PAPA!, lifestylemagazine voor vaders en Viva Baby's een wedstrijdje papieren vliegtuig bouwen en gooien georganiseerd. Alle reden die kunst van het vouwen weer eens uit de doeken te doen! Lees verder (113 reacties)

Stylish kindermode merk ‘Buisjes en Beugels’: haute couture onder de kindermode

Beeldend kunstenaar en ontwerpster Kellie Smits begon in 2003, na de geboorte van haar eerste zoon, met het ontwerpen en maken van babykleding van o.a. zachte dweilen. Dit groeide in korte tijd uit tot een succesvolle collectie die zij op beperkte schaal verkocht. Lees verder (0 reacties)

Het boek ‘Bijna jarig’ bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs 2006.

Het boek, geschreven en geïllustreerd door respectievelijk Imme Dros en Harrie Geelen, werd bekroond met deze prestigieuze prijs in de jeugdliteratuur, vanwege de sterke combinatie van beeld en tekst. Uitbundige tekeningen en sober taalgebruik. Lees verder (0 reacties)

Kinderboekenjuryfeest 2006

Heb je kidz tussen de 6 en 12 jaar? Opgelet! Van 1 Februari tot en met 15 Mei 2006 mag jouw kind aangeven welk boek uit 2005 zijn of haar favoriet was. Lees verder (0 reacties)

Liefkado: geboortecadeau's die blijven

Elke keer als er weer een vriendin van je bevalt, sta je voor de vraag: "welk geboortekado zal ik nu weer eens geven?". Denk dan eens aan een leuk, kleurig, origineel en gepersonaliseerd geboortedekentje. Liefkado maakt ze. Lees verder (2 reacties)

Kids in Balance: Overgewicht bij kinderen voorkomen.

Tja, de cijfers zijn je vast niet ontgaan: 15 % van schoolgaande kinderen is te zwaar en dat wordt jaarlijks erger. Gelukkig zien we steeds meer initiatieven om hier iets aan te doen. Kids in Balance© is zo'n initiatief. Lees verder (0 reacties)

Het Moedermelknetwerk, wat is dat precies?

Ik kan me zo voorstellen dat dit artikel verschillende reacties oproept. Van ‘gatver’ tot ‘geweldig’. Als ik mijn vriendinnen met kidz bestook met de vraag of zij gebruik zouden maken van het moedermelknetwerk, krijg ik naast verwijtende blikken steevast het antwoord NEE naar mijn hoofd geslingerd. Lees verder (1 reactie)

Peas: kraamcadeau’s voor blijdschap en geluk.

Een merk dat alleen al in haar naam ook iets moois (peace) communiceert. Vrede! Zo’n naam, voor een merk dat staat voor zowel kaarten als super leuke kraamcadeautjes, roept hoog gespannen verwachtingen op. Kan Peas daaraan voldoen? Lees verder (2 reacties)

Aranka: kinderaccessoires op hun mooist!

Heb je een dochter die haar ogen niet kan afhouden van jouw hippe riem of armband, of juist een zoon die de stoere ‘beach boy’ ketting van zijn vader het liefst zélf draagt, dan heb ik het juiste accessoire-merk voor je gevonden. Aranka! Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie