KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van April 2006

Supernanny en haar Eerste Hulp Bij Opvoeden

super nannu jo frost eerste hulp bij opvoedenSupernanny Jo Frost is Booming Business. Dat blijkt wel uit de verkoopcijfers van haar 2 boeken, uit de kijkcijfers van haar ‘all over the world’ uitgezonden series Eerste Hulp Bij Opvoeden en uit haar eigen website www.b4ugo-ga-ga.com.
Lees verder (0 reacties)

De maand Mei is de Media Maand voor jou en je Kidz

Angst voor commercie, angst voor verkeerde informatie en beroerde beeldvorming, angst voor digitale contacten, angst voor verslaving. Ouders lijken soms de grip op het mediagebruik van hun kinderen te verliezen en worden hierdoor (soms terecht) bang. Lees verder (0 reacties)

Cencio's Intellicot: hoe intelligent kan een kinderbed zijn?

Vier afgestudeerde studenten van de Coventry University UK hebben een "intelligent" kinderbedje ontworpen. Ouders kunnen het bedje aansluiten op hun home network en daardoor op afstand de temperatuur regelen, hun baby wiegen, in elke kamer de baby zien. En bukken is ook niet meer nodig! Lees verder (0 reacties)

Promom Couture: vier moederdag [14 mei 2006 a.s.] in stijl!

promom coutureVicki, Lori, Suzanne and Karen ... Vier Amerikaanse vrouwen, die -hoe verschillend ook- één passie gemeen hebben: Wees trots op je moederschap. Draag die trots uit. Laat het in alles zien, ook in je kleding. En leef volgens de filosofie dat jij zelf de inhoud van je moederschap bepaalt en niet andersom ("Motherhood Does Not define you... You define it!"). En daar horen hele leuke T-shirts bij. Lees verder (0 reacties)

Baby tv: 24/7 kwaliteit op tv voor kidz tot 3 jaar

baby tvSteeds meer kabelexploitanten bieden Baby tv aan, de eerste tv zender die 24/7 kwaliteit op beeld aanbiedt voor kidz tot ongeveer 3 jaar, zónder commercials. De digitale zender is onwikkeld in Israël, maar inmiddels via de kabel te ontvangen in veel Europese landen, waaronder Nederland. Lees verder (0 reacties)

DA Drogist haalt Daatje Babysetjes uit de winkel

Drogisterijketen haalt het aktieproduct Daatje babyset uit de winkel. Het aktiesetje bestaat uit een slabbetje, fles, speen, rammelaar en 2 reinigingsborstels. Met name de rammelaar is gevaarlijk. Daarin zitten kleine balletjes die kunnen loskomen. Het risico is te groot dat baby's die kunnen doorslikken of er zelfs in kunnen stikken. Lees verder (0 reacties)

Kinderkleding: een groeiende business.

Just-Style.com (rapport ‘Global Market Review of Children's Wear-Forecasts to 2010') voorspelt voor de komende vijf jaar een explosieve groei in de verkoop van kinderkleding. Bestedingslustige grootouders, tweeverdieners, opkomende economieën, de invloed van mainstream fashion op kinderkleding en groeiende merkbewustzijn bij kidz zijn daar debet aan. Lees verder (0 reacties)

Praatjes vullen géén gaatjes, plaatjes wel

Soms kom ik beeldmateriaal tegen waarvan ik denk: dit wil ik even delen met mijn lezers. Ik zag onderstaande foto's van Christopher Gilbert op deze site. Of ze nog op de frontpage staan als jij gaat kijken, dat .. kan ik je niet garanderen! Lees verder (0 reacties)

Renée's Column: EHBO voor, in én om het (vakantie) huis!

Om maar met een cliché binnen te vallen: Ongeluk schuilt in een klein hoekje. Dat clichés vaak op realiteit berusten, is ook in dit geval een waarheid als een koe. Want de vervelendste ongelukjes gebeuren in en om het (vakantie) huis.
Lees verder (2 reacties)

"Cows for Kids", weer een Beng-project, nu tegen kinderarbeid

Cows for Kids 01In India halen arme gezinnen hun kinderen -als ze 10 zijn- vaak weer van school voor arbeid. Vooral meisjes, kinderen van zieke vaders en weeskinderen worden hier het slachtoffer van, ongeacht hun religie of kaste. Cows for Kids helpt een einde maken aan deze kinderarbeid. Lees verder (0 reacties)

Jeugd Musical: "Pluk redt de dieren" van Annie M.G. Schmidt.

In de Petteflet wonen niet alleen Pluk en Aagje, maar ook Spijtebijt. Hij is nogal bijzonder, want hij bijt. Daarna heeft hij altijd spijt. Pluk gaat met Spijtebijt op zoek naar zijn ouders, twee beren. Bij hen voelt hij zich vast beter thuis dan tussen al die keurige mensen in de Petteflet. Lees verder (0 reacties)

Diaper Dude: een stoere luiertas voor de hippe papa.

Een man met een luier is fetish. Een man met een baby is een gewild ‘sujet’. Een man met een baby en een Diaper Dude Bag is helemaal in. Een hit in de USA en binnenkort ook in Nederland. Lees verder (0 reacties)

Z8, zachte kinderkleding in gewaagde kleurencombinaties.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Wat vast staat is het volgende: een lekker zacht t-shirtje voor de kleinsten onder ons is sowieso fijn! Een polo in stoere kleuren, met korte of lange mouwen doet het ook altijd goed. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie