KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van June 2006

Het Van Gogh Museum rocks voor kinderen van 6 -12 jaar!

Van Gogh MuseumHet van Gogh Museum Amsterdam rocks! Want In het Van Gogh Museum kun je als kind namelijk je verjaardag vieren, je kunt er verschillende workshops volgen, meedoen met een spannende speurtocht door het museum óf een audio-tour met Frank Groothof (sesamstraat) maken! Lees verder (1 reactie)

Online kinderpsychiater Pam helpt snel en nauwkeurig

Heeft jouw kind (gedrags)problemen, maar voel je weinig voor een plek op de wachtlijst van een plaatselijke hulpverlener of is het probleem volgens jou niet ‘ernstig’ genoeg voor een reeks bezoeken, raadpleeg dan Dokter Pam online.
Lees verder (0 reacties)

babyopkomst.nl voor betrouwbare info. over zwangerschap

BabyopkomstBaby op Komst is een serieuze website die bol staat van ervaringen aan de ene kant en medisch onderbouwde feiten aan de andere kant. De site is zowel informatief als ‘vermakelijk’ voor iedereen die ofwel geïnteresseerd in zwangerschap of in verwachting is. Lees verder (0 reacties)

Thom op de Laan's online kinderschoenenwinkel

thomopdelaanwebwinkelBen jij –net als veel KLS lezers- een druk typje en zie je een vrije dag in de natuur meer zitten dan het voorgenomen bezoekje aan een overvolle kinderschoenenwinkel in de zinderende hitte met een naar zuurstof snakkend kind aan je zij? Dan is thomopdelaanwebwinkel.nl echt iets voor JOU! Lees verder (0 reacties)

Kleine Fabriek Juli 2006: 8e en laatste aflevering

Sommige merken beleven op de Kleine Fabriek hun primeur. Anderen presenteren vol trots hun nieuwe zomer 2007 collectie aan de Nederlandse detailhandel, stylisten en pers.  Hoe het ook zij, alle merken hebben één ding gemeen: ze zijn in het leven geroepen voor (en soms door) KIDZ. Ook de merken die Kidzlifestyle deze week beschrijft maken het leven van kidz mooier en beter. Elk op een eigen, fascinerende manier.

Bebeyama: exclusieve baby producten van 100% cashmere
babeyama De collectie van Bebeyama is een primeur op de Nederlandse markt. Babydekentjes, slaapzakjes, mutsjes, setjes en accessoires uitgevoerd in 100% puur cashmere. Luxe voor de allerkleinsten dus!

Esthex’ kinderknuffels: een hit in binnen én buitenland
Esthex Schaap DonnaHet merk Esthex is inmiddels een gevestigde naam. De succesformule blijkt de humor uit de oude kindertekeningen van ontwerpster Esther Schuivens te zijn. Die humor vind je terug in haar ‘aaibare’ knuffels en accessoires, gemaakt van materialen als fleece, badstof, vilt en eenvoudig gedessineerd katoen.

Claesen’s kidscollectie: ondergoed & funwear voor binnen- én buitenshuis
Claesen’s staat hoog aangeschreven in de modewereld. Kenmerkend voor de collectie van Claesen’s is de onverwachte combinatie, maar wèl met een knipoog, rebels maar ook ´family minded´. Want wie zegt dat stoer & lief, en mooi & comfortabel niet samen kunnen gaan? Kortom: Claesen’s is niet voor doetjes!


lees verder Lees verder (0 reacties)

Firstwheels kinderwagens: alles wat je verwacht van hypermoderne kinderwagens.

Firstwheels logoFirstwheels is een ‘hit’ onder de kinderwagens. En niet voor niets! Firstwheels staat namelijk voor sterke, solide, wendbare en stylish-verantwoorde kinderwagens. Lees verder (8 reacties)

Frank Meijer's column: “typisch papa geluk”

FrankFrank is een 39-jarige media-exploitant. Zo is hij bijvoorbeeld uitgever van het blad PAPA. Verder is Frank bovenal vader van zijn twee fantastische jongens! En niet te vergeten: Frank is een enorme creatieveling. Voor Kidzlifestyle beschrijft Frank zijn huidige situatie en zijn 'typisch papa geluk'. Een hartverwarmende column over kinderen "waar je zieltje in zit"! Lees verder (0 reacties)

www.kinderbeurzen.nl geeft inzicht in alle baby- kinder- én gezinsbeurzen van Nederland

moeder en kind fair 2006Op www.kinderbeurzen.nl vindt je alle beurzen én een online beurs waar je allerlei leuke kinderspulletjes kunt kopen. Via de site is het ook mogelijk om uitgebreide informatie over de diverse beurzen te bekijken en eventueel digitaal een stand te huren.
Lees verder (0 reacties)

Kinder Toekomst Plan van Triodos Bank

Je kunt kinderen niet vroeg genoeg leren om te sparen. Niet alleen het sparen van geld, maar vooral ook het sparen van de wereld waarin we leven. Overweeg daarom eens een Kinder Toekomst Plan van de Triados Bank voor je (klein)kind!  Lees verder (0 reacties)

Pien-n-Pinka: webshop kinderkleding met een knipoog.

Pien-n-Pinka is een nieuwe maffe webwinkel in zelfgemaakte unieke kinderkleding en accessoires. Alle stijlen worden gemaakt: retro, romantisch, gewaagd, cool of klassiek. Alles is mogelijk. Lees verder (1 reactie)

Simply Colors: baby- en kinderbasics met eigen opdruk.

simply colors kinderbasicsEen on-line winkel van Stephanie Dijkstra. De basics (t-shirts, rompertjes, enzo) zijn verkrijgbaar in maat 50 t/m 140. Ze zijn naar eigen wens met een persoonlijke tekst te bedrukken: de naam zijn van je (klein)kindje of een leuke (zelf bedachte) kreet / tekst. Lees verder (1 reactie)

Kdz! Adventure: het grootste kinderevenement van Nederland

Maandag 7 augustus a.s. begint Kdz! Adventure Summer 2006. Hét kinderevenement in Ahoy’ Rotterdam duurt dit jaar 7 dagen en kent 5 pijlers: Sport & Spel, Techniek & Natuur, Cultuur, Media en Entertainment en méér dan 100 verschillende activiteiten. Méér dan 30.000 bezoekers worden verwacht in één week tijd. Lees verder (1 reactie)

Hi-di-hi: lifestylelabel, unieke tassen voor kidz én ouders.

hi-di-hiHi-di-hi  is een klein, uniek label met een uitgebreide lijn lifestyle producten voor kidz en volwassenen. Met Hi-di-hi producten is het niet moeilijk je te onderscheiden van de massa en te laten zien wie JIJ bent. Lees verder (0 reacties)

Kim's Column: Op vakantie zonder mijn kind.

Kim "Behalve moeder van Sophie ben ik ook een vrouw van dertig die nog een heleboel wil doen en zien. Meestal met haar, maar soms ook zonder haar." Aldus onze nieuwe columniste Kim, over haar vakantie naar Alaska zonder haar dochter Sophie. Hoe Kim deze reis ervaart, lees je in haar Column "Op vakantie zonder kind". Lees verder (2 reacties)

De Kids Zomer Stage: initiatief van Special Sports Amstelveen!

Het is een alom bekend probleem. Veel ouders hebben moeite geschikte opvang te vinden voor hun kidz tijdens de eerste lange schoolvakantie week. Zelf moeten ze nog even de (spreekwoordelijke) laatste puntjes op de i zetten vóórdat ook hun vakantie kan beginnen! Lees verder (0 reacties)

Bob's Column: ik wil zelf helemaal géén kinderen!

Bob OffermanBob Offerman, ondernemer en getrouwd met Marije, is levensgenieter ‘pur sang’. Hij wijkt op één ding af van onze bezoekers: hij wil géén kinderen. En daarover heeft Bob zo zijn eigen prikkelende filosofie. Lees, lach, wind je op maar laat vooral wat van je horen op Kidzlifestyle Forum! Lees verder (1 reactie)

De kinderfeestwinkel voor kinderverjaardagen en méér!

KinderfeestwinkelIn de trendy Amsterdamse buurt De Pijp, vind je de uiterst inspirerende Kinderfeestwinkel. In deze gezellige winkel kun je werkelijk alles vinden voor gelegenheden als verjaardagen, bruiloften, Carnaval en Sinterklaas. Maar ook voor een geboortecadeau of themafeest ben je hier aan het goede adres. Lees verder (1 reactie)

Kim's Column: Zindelijkheid

kim doggerKidzlifestyle stelt met trots haar nieuwe columniste Kim Dogger voor! Kim is een alleenstaande moeder van de drie jarige Sophie met wie ze in Amstelveen woont. Kim heeft goed contact met de vader van Sophie, die in Londen woont en regelmatig Sophie en Kim in Nederland bezoekt. Lees verder (1 reactie)

Gemeente Landgraaf: een klein mysterie!

gemeente LandgraafDe Gemeente Landgraaf, ingeklemd tussen Brunssum, Heerlen, Duitsland en Kerkrade, kent zo'n 40.000 inwoners. Waar het gaat om het zoekgedrag van haar inwoners op zulke termen al "kinder", "kind", "peuter", "kleuter" en "baby" kan deze gemeente zich meten met alle grote steden. Ra, Ra, hoe zit dat? Lees verder (0 reacties)

BabyBoxBoekjes van puck & uk: leuk kraamcadeau!

Puck & uk heeft speciaal voor baby's een serie kijkboekjes ontwikkeld, die je zo door de spijlen van een babywiegje kunt rijgen. Daarom heten ze ook wel babyboxboekjes. Achter de patronen in die kijkboekjes zit een hele filosofie. Lees verder (0 reacties)

Mibakunst: betaalbare kinderschilderijtjes

mibakunst kinderschilderijenMiranda Ebbeling stond eerder dit jaar al op de 9-maandenbeurs met haar zelf ontworpen felgekleurde kinderschilderijen van een schaap, kip, varken, koe, vogel, olifant, paard, hond, muis, konijn, zwijn,  schilpad, etc.. Allemaal heel betaalbaar. Lees verder (1 reactie)

De online shop Miksie is dé plek voor bijna alles

Miksie is een online winkel waar je werkelijk voor alles wat je zoekt (mooi weer, gezondheid en liefde excluded) terecht kunt: van hippe kinderkleding tot verkleedspullen, van slabbetjes tot sieraden.  Lees verder (0 reacties)

18 juni a.s. is het weer vaderdag.

"Moederdag" levert binnen Google 2.4 mio geindexeerde pagina's, "vaderdag" slechts de helft: 1.2 mio geindexeerde pagina's. Arme pappa's. Niettemin is het op 18 juni a.s. weer vaderdag (Voor de Belgen zelfs op 11 juni a.s.). Lees verder (0 reacties)

MiniMe's superhippe speendoekjes

sooohappy.comSoooHappy.com is een maffe webshop  en winkel (John Franklinstr. 86hs 1056 TG A'dam), waar ze 't werk van jonge onbekende maar getalendeerde designers verkopen. Ondermeer de hippe speendoeken van MiniMe. Lees verder (0 reacties)

Zoek het eens op: 'n online encyclopedie voor ouders & kidz

Hoe is de aarde ontstaan? Wie maakten de eerste aquaducten? Hoe leefden de Inka's? Je kind vraagt en jij staat met je bek vol tanden. En da's helemaal niet nodig: je gaat met je kind naar http://www.users.skynet.be/zoekheteensop Lees verder (0 reacties)

Kinderuitjes: een bijna compleet overzicht!

uit met kinderenHet weer wordt beter en de vakantie komt er aan. Tijd voor kinderuitjes. Welk overzicht wil je? Naar soort uitje, naar leeftijd, naar weer-type, naar  ......  Dat kan allemaal. Bezoek maar  website uitmetkinderen Lees verder (0 reacties)

Buzzer: de nieuwe Connexxion Gezinsdagkaart!

Slangen en vreemde vogels in de Connexxion bus. Ruim 60 kinderen beleefden vandaag een niet alledaagse busrit. Zij hoefden dit Pinksterweekend niet in de file te staan voor populaire gezinsuitjes als het strand, Duinrell, Avifauna of het Nederlands Vestingmuseum. Lees verder (0 reacties)

De Kleine Fabriek: naast kindermode óók veel lifestyle gerelateerde kinderproducten

Kleine fabriek Je zou wellicht denken dat er op de Kleine Fabriek met name kindermode gerelateerde artikelen worden geïntroduceerd als afsplitsing van dé Mode Fabriek, maar niets is minder waar. De Kleine Fabriek staat voor vernieuwende lifestyle producten in de breedste zin van het woord.

MeerijdstoeltjeHet meerijdstoeltje ‘Pien’ van Kleine Dreumes is een handige accessoire bij de inmiddels wereldberoemde Bugaboo kinderwagen. Het stoeltje vergroot je mobiliteit als ouder enorm. Je kunt dus gemakkelijk met je twee kidz de hort op!

Naaien en zo ‘Naaien en zo, Handboek voor snelle henkies’ is een nieuw boek waarvan je zeker weten zult genieten, tenminste als je van chocola en soaps op tv houdt. Hahah. Een absolute aanrader, want ook jij kunt binnen no time funky stuff ontwerpen!

Dynamic comfortDynamic Comfort is een merk dat je wellicht al kent van hun hoogwaardige reeks producten voor kidz. Zo niet, let me introduce you. Dynamic Comfort staat voor fleece-dekens, wollen dekens, boxkleden, plaids, babyondergoed & kleding, kinderaccessoires en méér. Lees verder (1 reactie)

DVD van De Griezelbus is uit!

Vorige maand verscheen de dvd-versie van De Griezelbus, gebaseerd op de boeken van Paul van Loon. Deze film ging in december 2005 in première en was na korte tijd al goed voor een Gouden Film. Dat betekent dat 100.000 bezoekers de film gezien hebben in de bioscoop. Lees verder (0 reacties)

Nominaties Kinderjury bekend!

kinderjuryDe tien boeken die genomineerd zijn door de Nederlandse Kinderjury zijn bekend. Op 14 juni wordt duidelijk wie de winnaars van de prijs van de Nederlandse Kinderjury zullen zijn. Lees verder (0 reacties)

Win een abonnement op Kidsweek Junior: dé krant voor jong Nederland!

Kidsweek Junior is een weekkrant die helemaal gericht is op de leesvaardigheid én interesse van kidz in de leeftijd van 7-10 jaar. Met een beetje geluk maak jij kans op het winnen van een abonnement op Kidsweek Junior voor je Kid. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie