KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van November 2006

Kinderbazaar.nl: koop én verkoop van kinderspullen

Kinderbazaa LogoWil je kind gerelateerde artikelen kopen of verkopen, surf dan naar kinderbazaar.nl. Daar vind je alles op gebied van kidz in meer dan 3000 online advertenties, variërend van kindermode tot -meubels. Lees verder (2 reacties)

Draagdoek.nl: hip en handig gaan hand in hand!

draagdoek.nlDaar waar in veel culturen en werelddelen het dragen van een baby in een draagdoek vanzelfsprekend is, is het in Nederland up and coming. Lees verder (0 reacties)

Le Baron: een geweldige kinderfauteuil!

kinderfauteuil van le BaronDe kinderfauteuil Le Baron is speciaal ontwikkeld voor kidz. De omhulling van een cocon als basis, resulteert in de ronde vormgeving van de fauteuil. Kidz worden hierdoor als het ware omhuld en voelen zich er veilig en prettig in! Lees verder (1 reactie)

Vers: een unieke mix van kleding en spel!

vers logoWat vinden kidz leuk? Knutselen, knippen, plakken, tekenen en ga zo maar door. Het maakt niet uit waar kidz zijn, spelen kunnen ze overal. Lees verder (11 reacties)

Pracht en praal: multi functionele & unieke kindermeubels

Ben je op zoek naar dat éne perfecte juniorbed, dat niet alleen mooi staat in de kamer van je kind, maar ook nog eens praktisch is door alle mogelijke opties? Of speur je stad en land af naar een geschikt kinderkamerscherm dat multi functioneel is? Lees verder (0 reacties)

JETsit, een praktische en unieke kinderstoel!

Jetsit stoelDe wereld staat bol van ‘stoere’ vrouwen, die actief en ondernemend zijn, iets doen wat niet eerder gedaan is. En inspireren door wie ze zijn. De bedenkers, makers en marketeers van de JETsit behoren tot die categorie! Lees verder (3 reacties)

Dierenriemreeks: Is je kind een "boogschutter"?

Sagitarius01 Is je kind geboren tussen 22 November en 20 december, dan is 't een boogschutter. Volgens de astrologie bezit je kind dan een aantal onderscheidende eigenschappen. Kidzlifestyle ging op zoek naar die eigenschappen. Lees verder (0 reacties)

LittleCool.com: babyslofjes om feestdagen in stijl te vieren

Sinds Mei van dit jaar biedt LittleCool.com een uniek assortiment babyslofjes. Deze superleuke slofjes zijn niet alleen goed voor kleine babyvoetjes, maar óók een boost voor het imago van de hippe moeder! Lees verder (0 reacties)

Snoozebaby : knuffeldoekjes en meer voor relaxte en happy babies

Ik voel, Ik voel ... wat voel ik nu eigenlijk? Is dat satijn of toch fluweel? En wat knispert daar? Met de vrolijk gekleurde producten van Snoozebaby zie je je kleintje heel nieuwe belevingen ervaren. We hebben het over knuffeldoekjes, spuugdoekjes, wikkeldekens en nog véél meer. Lees verder (0 reacties)

Houten poppenhuis: Liliane's Poppenvilla

Liliane poppenvillaIk heb als moeder én productscout voor KLS menig mooi poppenhuis gezien. Maar toen ik de Liliane's houten poppenvilla onder ogen kreeg, viel ik echt even stil. Zo prachtig. Zo solide. Zo stylish. Zo wel doordacht. Niet voor niets is het dan ook de winnaar van de Nationale Onderscheiding Innovatieve Ontwerpen. Lees verder (1 reactie)

Difrax doet onderzoek: vader in de spotlight!

logo difraxUit onderzoek blijkt dat driekwart van de vaders met een baby liever vaker thuis is bij het gezin, dan op het werk. Een meerderheid geeft aan dat hun favoriete bezigheid thuis ‘spelen’ met de baby is, direct gevolgd door de baby in bad doen en wandelen met de wandelwagen. Lees verder (0 reacties)

Meliz.nl: trendy lampjes voor kidz

Ook je saaie lampjes zat? Op zoek naar fleurige vrolijke verlichting voor in de kinderkamer? Bezig met een speurtocht naar tafellampjes die wel in je interieur passen? Kijk dan eens op de website van Meliz. Meliz, lampjes en meer geeft tweedehands wandlampjes een kleurrijk en stoer tweede leven. Lees verder (0 reacties)

KLS Tip: een familie fotopuzzel, zó maak je er zelf een!

familie puzzelWil je én een leuk cadeautje geven namens de Sint én niet te veel geld daaraan uitgeven, dan hebben wij een leuk idee voor je in petto: een familie fotopuzzel! Het maken van een fotopuzzel is natuurlijk ook een leuke activiteit voor een regenachtige zondagnamiddag. Lees verder (1 reactie)

KidsZits : klassieke kinderfauteuils in een hip jasje!

Op zoek naar klassieke kindermeubels, maar dan gestoken in een modern en eigentijds hip jasje? Dan is je zoektocht hier gestopt. Waarom? Omdat je op de site van KidsZits juist die meubelen voor je kidz vindt. Lees verder (2 reacties)

La Nana: kinderartikelen met een missie!

logo lanana
La Nana is een nieuw, eigenzinnig en prachtig merk dat het vervaardigen van hippe en kleurrijke kinderartikelen combineert met een missie. Oprichtster Lina Stal-Flórez, een in Nederland woonachtige Colombiaanse, verschaft met de door haar ontworpen artikelen, werk voor de minder bedeelde Colombiaanse vrouwen uit haar geboorteland. Lees verder (0 reacties)

Winnaars speelgoed van het jaar 2006

Eerder deze maand was er weer dé speelgoedverkiezing 2006. Winnaar voor de categorie 0-4 jaar was Koetje Boe (Jumbo), voor 4-6 jaar Boswachtershuis (Playmobil), voor 6-8 jaar Fur Real Knuffelchimp (Hasbro) en voor 8-12 jaar Wildlife DVD bordspel (Identity Games). Zie ook www.speelgoedvanhetjaar.nl Lees verder (2 reacties)

Kidzlifestyle in gesprek met Anouk Smulders over het moederschap en meer….

Anouk SmuldersAnouk Smulders is wat Kidzlifestyle betreft een prachtvrouw in alle opzichten. Ze is méér dan een Nederlands topmodel die de héle wereld heeft afgereisd voor prestigieuze jobs. Ze is namelijk bovenal moeder van Max, vrouw van society fotograaf Edwin Smulders en presentatrice bij Talpa. Anouk ‘rocks’ en KLS had de eer haar aan de tand te voelen! Lees verder (0 reacties)

Op zoek naar een leuk geboortekaartje?

Vlagsoloj100 Elk kind dat geboren wordt is uniek.  En de geboorte ervan wil je snel delen met familie, vrienden en kennissen. Daar hoort ook een uniek geboortekaartje bij. Lees verder (0 reacties)

KLS Tip voor in de volwassen schoen: 'Sinterklaas overzee: Avonturen van een reislustige heilige'!

Sinterklaas met helicopterDaar waar onze kidz wekenlang in de ban zijn van Sinterklaas & zijn schimmel, blijkt de goedheiligman de lulligste niet te zijn. Hij bezoekt menig ander land namelijk niet alleen tegelijkertijd, maar ook met het plaatselijk beschikbare vervoermiddel. Lees verder (0 reacties)

Beeldbellen met Sinterklaas in Spanje

Weet jij hoeveel wortels Amerigo eet op de pakjesboot? Gaan er dit jaar stoute kinderen mee terug naar Spanje? Op zaterdag 11 november kunnen kidz het de Goedheiligman zelf vragen. Op die dag mogen ze bij The Phonehouse beeldbellen met Sinterklaas.
Lees verder (0 reacties)

Ikigrafie : kunstfoto's van je kidz

In de Japanse geishacultuur staat IKI voor stijl. De verschillende aspecten van de geishacultuur moet de geisha tot in de puntjes beheersen om zo een nieuwe werkelijkheid te creëeren. Ikigrafie creëert beelden van een nieuwe werkelijkheid. Een droomwereld met u en uw kidz in de hoofdrol ... ... Lees verder (2 reacties)

Sinterklaasfeest in R'dams Museum De Dubbelde Palmboom

Sint in museum de dubbele palmboom RotterdamVan 11-11 t/m 6-12 is De Dubbelde Palmboom te Rotterdam het hoofdkwartier van de Sint. Ruim drie weken staat het museum bol van pepernoten, pakjes en gezelligheid. Alle kidz zijn welkom om dit grote Sinterklaasfeest mee te vieren. Lees verder (0 reacties)

Pedagoochelen, Opvoedstress van vier tot zes: een must-have

Daphne DekkersDe langverwachte nieuwe Daphne Deckers is hilarisch & herkenbaar! De opvolger van 'De geboorte van een gezin' gaat over de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van 4, 5 en 6-jarigen. Met (niet al te zware) opvoedtips en boordevol grappige anekdotes. Lees verder (1 reactie)

ANOMIS-KIDS: eyecatching baby- en kinderkamer accesoires

anomisTextiele vormgeefster Simona Frigerio maakt unieke, kleurrijke en vrolijke accessoires voor baby- en kinderkamers. In felle kleuren, unieke vormen en meestal van vilt. Denk aan muziekdozen, 3-D schilderijtjes en wandzakken. Lees verder (0 reacties)

De Astronaute en de Ster, een muzikaal mini ruimte-epos

Een fantastische muzikale ruimtereis voor iedereen vanaf 5 jaar! Rondvliegende zingende marsmannetjes, een deftige maan en een stel plagerige sterren. Dat zijn een paar van de bijzondere karakters die je zult tegenkomen in de wonderlijke wereld van de Astronaute en de Ster. Lees verder (0 reacties)

In UK bekroonde kindermusical HONK! Het lelijke eendje

Je dacht dat je het verhaal al kende…? Dan heb je de – met een Laurence Olivier Award voor Beste Nieuwe Musical bekroonde – productie HONK! nog niet gezien. Vanaf het najaar van 2006 brengt de jonge theaterproducent 3 and a Crowd de Nederlandse versie van HONK! in Nederland en Vlaanderen. Lees verder (3 reacties)

Bouwen in de Beurs: architectuurworkshop voor kinderen

Bouwen in de BeursBouwen in de Beurs is een gratis architectuurworkshop voor 600 kinderen van 7 tot 12 jaar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op zondagmiddag 12 november (13:00-16:30 uur) krijgen zij de kans onder begeleiding van  80 echte architecten hun eigen droomhuis of fantasiebouwwerk te ontwerpen. Lees verder (0 reacties)

HAKIM: ALI BABA DE MUSICAL

Een 1001-nacht musical met invloeden uit het Oosten en het Westen, het is Hakim op het lijf geschreven. De musical vertelt het verhaal van houtsprokkelaar Ali Baba, diens broer, de confrontatie met de veertig rovers en de ontdekking van de geheime spreuk ‘Sesam, open u’. Lees verder (1 reactie)

Dikkertje Dap zat op de tas of was het de "trap"?

Wie kent het liedje over Dikkertje Dap, geschreven door de oermoeder van de kinderversjes Annie MG Schmidt, niet? Je hebt ‘m vast en zeker als kind zelf ook regelmatig gezongen. Lees verder (0 reacties)

Tapkids: De dynamische theaterhit uit New York!

tapkidsDe meest energieke familievoorstelling uit New York! Acht uitzonderlijk talentvolle jonge tapdansers tappen de sterren van de hemel in deze hippe, inspirerende theatershow voor alle leeftijden. Ook koningin Beatrix was zeer onder de indruk; zij zag de Tap Kids vorig jaar tijdens de heropening van Carré. Lees verder (5 reacties)

ROALD DAHL's voorstelling HEKSEN vandaag in premiere

Roald Dahl HeksenDe premiere is in stadsschouwburg Velsen in Ijmuiden. Na het grote succes van De GVR, is hier, voor de hele familie, Heksen. Het is op en top Roald Dahl: geen kinderachtige prietpraat, maar een bloedstollend verhaal, met talloze grappige, onvoorspelbare en ontroerende momenten. Lees verder (0 reacties)

www.shirtjemeteenmissie.nl : práchtige rompers ‘on a mission!’

Redenen te over om je te attenderen op http://www.shirtjemeteenmissie.nl/. Hier volgen de twee belangrijkste. 1) je wilt graag een steentje bijdragen aan het verhogen van de levensvreugde van ernstig- en terminaal zieke kidz. 2) je bent op zoek naar een hippe romper of shirt van goede & betaalbare kwaliteit. Lees verder (1 reactie)

KLS Tip voor kinderfeestje: 'n Hans & Grietje snoephuisje

Gaat je kind de crèche verruilen voor de kleuterschool of is zijn of haar verjaardag nabij? Wordt er een huisfeestje georganiseerd en komen de kidz van jullie vrienden en familie óók gezellig mee? Reden te over om het enige echte Hans & Grietje snoephuisje te maken. Mét hulp van je eigen kidz natuurlijk! Lees verder (3 reacties)

Het Grote Sinterklaas Kinderfeest : 'n spektakel in Amstelveen!

SinterklaasHij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Op 19 november 2006 viert Sinterklaas zijn 1e grote feest van het jaar in de Emergohal in Amstelveen. Het wordt een gigantisch spektakel met denderende optredens van verschillende ‘coole’ acts. Lees verder (0 reacties)

Renée's column: de Spenenfee

speenAl enige tijd was ik mentaal en emotioneel bezig met de voorbereiding op de komst van de spenenfee. Niet alleen Lisa moest nodigerwijs geattendeerd worden op haar aanstaande bezoek, ook ik moest de kracht verzamelen de spenenfee te verwelkomen.
Lees verder (4 reacties)

Candeloo : hét nachtlampje voor je kidz

Candeloo for kidsOp zoek naar een nachtlampje dat niet alleen effectief is, maar ook nog een trendy ontwerp heeft? Met de Candeloo van Vessel sla je zo twee vliegen in een klap. Candeloo is 'n nachtlamp in een grappige vorm in een opvallende kleur, gemaakt van zacht plastic. En het allermooiste? Je krijgt er niet 1 maar 2! Lees verder (0 reacties)

"Mijn renstal" won Cinekid Nieuwe Media Award

Afgelopen weekend heeft software-ontwikkelaar Mindscape de Cinekids publieksprijs gekregen voor "Mijn renstal", een simulatiespel waarin kinderen hun eigen renstal en paardenfokkerij beheren. Lees verder (0 reacties)

Baby-time: dé webshop voor hippe babyartikelen en meer!

Baby-time verkoopt al meer dan 2 jaar sterke merken op het web. Boumy lederen slofjes, cadeautjes voor papa’s en mama’s, én Supermom T-Shirts voor zwangere vrouwen, gecreëerd door tv-vrouw Vivian Ewbank-Reijs. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie