KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van January 2007

Nationale Voorleesdagen van start op 30 januari!

nationale voorleesdagUit onderzoek blijkt steeds weer dat je met (voor-)lezen niet vroeg genoeg kunt beginnen. Dit ontwikkelt niet alleen het taalgevoel van je kidz, maar geeft ze ook een grotere woordenschat én fantasie mee! Daarom starten dinsdag 30 januari voor de 4e keer de Nationale Voorleesdagen. Lees verder (0 reacties)

Buisjes En Beugels +++: Herfst Winter 07/08 collectie

De collectie, genaamd: Limited Collection: ‘Boys don’t cry, girls do smile’ is afgelopen 14 & 15 januari gepresenteerd op de kinderkledingvakbeurs ‘De Kleine Fabriek’ in Amsterdam. Helemaal nieuw is de toevoeging van een sfeervolle tricot basislijn en een tweetal multifunctionele gebreide vesten. Lees verder (4 reacties)

Functio'n Art : Workshop Kindermeubels Decoreren in Utrecht

functio'n artBen je een ‘crea bea’ in spé, maar ontbreekt het je aan tijd en/of materialen? Laat dat gegeven dan niet langer de pret drukken en maak van je (oude/houten) kindermeubels of accessoires iets ultra hips. Zélf wel te verstaan! Lees verder (0 reacties)

hallowereld.nl: Zwangerschaps voorlichting via de mail

Hallo Wereld is een uniek samenwerkingsproject tussen verschillende ministeries, organisaties gericht op welzijn en het bedrijf Hollandsch Welvaren van communicatie strateeg pur sang Jan-Arie Dekker. Het doel is ‘t verstrekken van betrouwbaar gezondheids advies via de mail ten tijde van de zwangerschap. Lees verder (0 reacties)

Kidz moeten minimaal 90 minuten per dag bewegen!

Steeds vaker blijkt dat kinderen te weinig bewegen en te veel voor de buis of de spelcomputer hangen. De Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) uit 1998 geeft aan dat jongeren dagelijks 60 minuten matig intensief moeten bewegen om gezond te blijven. Nieuw internationaal onderzoek wijst uit dat dit zelfs 90 minuten zou moeten zijn.  Lees verder (0 reacties)

Zeeman haalt kettinkjes terug om loodgehalte

zeeman textiel[Bron:Nu.nl] Winkelketen Zeeman haalt kettinkjes terug, omdat het loodgehalte in de hangers te hoog is. Als kinderen de hangers inslikken, kan dat gevaar opleveren voor de gezondheid. Het sieraad van het merk 'Looking Good' lag vanaf september in de winkel. Lees verder (0 reacties)

MIM-PI: Collectie Zomer 2007 al in de winkels

"Laat jouw meisje nog maar even in een sprookje leven, straks is het leven hard genoeg". Dat lijkt de filosofie achter het lieve, sprookjesachtige, tikje barok en extravagante en toch hippe merk MIM-PI. Je moet er nu even niet aan denken, maar hun zomercollectie 2007 hangt alweer in de winkels!
Lees verder (2 reacties)

Doe mee aan de Expressief met van Gogh!-actie!

Het Van Gogh Museum in Amsterdam is tijdens deze winterse dagen een leuk idee voor een dagje uit voor ouders én kinderen. Het museum heeft namelijk twee bijzonder kleurrijke exposities: ‘Vincent van Gogh en het Expressionisme’ en ‘Expressief!' Kinderen geïnspireerd door Vincent van Gogh’. Lees verder (0 reacties)

Internationale kindertentoonstelling Poem Parade

Op Landelijke Gedichtendag, donderdag 25 januari, opent in het Museum voor Communicatie de internationale kindertentoonstelling Poem Parade. Dit poëtische project organiseert het museum samen met het literaire kindertijdschrift BoekieBoekie, dat in 2007 zijn 15 jarig bestaan viert. Lees verder (0 reacties)

De mijlpalen van Kidzlifestyle

KidzLifestyleVolgende maand bestaan we welgeteld één jaar. Maar vandaag bereikten we een andere mijlpaal: het moment waarop meer dan een half miljoen keer een pagina van onze website wordt bekeken. En ook dat is een feestje waard. Lees verder (2 reacties)

Opgeruimde kinderkamer: positief, in stapjes, bijhouden.

"Voor de zoveelste keer: ruim je kamer nu eens op!" is ongetwijfeld een wanhoopskreet die ook jij wel eens in de mond neemt. Maar dan heb je in die ene volzin alweer gezondigd tegen twee van de vijf gulden regels van de opgeruimde kinderkamer. Lees verder (0 reacties)

Borstvoeding voorkomt geen eczeem!

Dagelijks worden moeders via televisie, internet, radio en print geconfronteerd met de voordelen van borst-voeding. Het beschermt baby's tegen acute midden-oorontsteking, luchtweginfecties, diarree, maar ook tegen eczeem. Dit laatste wordt nu door de Universiteit van Maastricht tegen gesproken. Lees verder (0 reacties)

Anomis-Kids: handgemaakte kinderaccessoires

anomis-kidsVoor alle kidz van 0 tot en met 8 jaar is er nu de Anomis-Kids collectie. Voor elke prins of prinses is er wel iets te vinden dat aansluit bij de soms zo eigenwijze smaak van de kleine medemens. Van lief tot stoer en van pastel tot fel. Lees verder (1 reactie)

Lilliputiens voor kleine mensjes met grote fantasie

Knuffels moeten de fantasie van mijn kleine meid stimuleren. Ze moet er ook mee kunnen 'spelen'. Deze eis werd onlangs ingewilligd door Lilliputiens: een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van stoffen speelgoed. Dat naast het 'hebben-hebben-effect' ook educatieve en esthetische waarden heeft. Lees verder (2 reacties)

Radio Flyer: American dreams op wielen.

radioflyer driewielerEchte merken hebben een story. Zo ook Radio Flyer. Het verhaal van Antonio Passin wiens familie een ezel verkocht om hem de kans te geven in de VS voor zichzelf te beginnen. Van een Antonio die na omzwervingen voor zichzelf begon en een kinderspeelgoedimperium bouwde. Van driewielers tot hobbelpaarden. Lees verder (1 reactie)

Colour-in Wall Murals: inkleuren in het groot!

Kleurplaatjes ken je. Je kunt hen bij duizenden down-loaden. Van Bob-de-Bouwer tot Nijntje. 't kost je kleine prins(es) zo'n 15 minuten om hen in te kleuren. Ben je echter op zoek naar -letterlijk en figuurlijk- grotere uitdagingen voor je kanjer, bezoek dan eens de Engelse website van urchin. Lees verder (0 reacties)

"Julia heeft twee huizen": hulpboek gescheiden ouders

Ga je scheiden, gaat één van jullie elders wonen, is er een nieuwe partner in het spel? Voor kinderen zijn dat dramatische zo niet traumatische ervaringen en bronnen van loyaliteitsconflicten die je bespreekbaar moet maken. Het boek van Nicole Wisse Smit helpt je daarbij. Lees verder (0 reacties)

Speciale Poli voor huilbaby's

Huilt jouw baby méér dan drie uur per dag, gedurende méér dan drie dagen in de week en over een periode van méér dan drie weken? Dan heb je een huilbaby! Heb je samen met de huisarts en/of consultatiebureau alles al onderzocht of geprobeerd? Denk dan eens aan een huilbabypoli. Lees verder (0 reacties)

Waarschuwing Prenatal Fopspeenkoordje!

Prenatal FopspeenkoordVan enkele exemplaren van verzorgingsartikelen die Prénatal op de markt brengt onder de artikelnaam Fopspeenkoordje (artikelnummer 1891820) blijkt dat het koordje kapot kan worden getrokken, waardoor de kralen vrij komen. Kinderen kunnen die gemakkelijk in de mond stoppen. Lees verder (0 reacties)

Lelli Kelly najaarscollectie: De SYLVERLINE

Lelli Kelly introduceert voor het najaar 2007 een nieuwe extra tusseneditie: de SYLVERLINE. Voor de handel werd de nieuwe serie vandaag gepresenteerd in de kleine fabriek. Lees verder (3 reacties)

De vrolijke kinderspulletjes van TanteTinus

Simpele A-lijn jurkjes in sprankelende vrolijke stoffen; plastic slabbetjes in retrodesign; stoffen feestslingers bestand tegen weer en wind? Dit en nog veel meer is te vinden in de webwinkel van TanteTinus. Alles is handgemaakt en het leukst van alles? Lees verder (2 reacties)

Veel méér ziektes zijn te testen door hielprik baby

hielprik[Bron NRC 4-1-2006]. De overheid bedisselt ons. Artsen onderzoeken de hielprik bij baby's na hun geboorte alleen op behandelbare ziekten en erfelijke afwijkingen en informeren de ouders alleen over behandelbare aandoeningen. De overheid vindt het te complex om ouders nog meer informatie te geven... Lees verder (0 reacties)

Colorique: Oosterse kinderkamer accessoires, klamboes, etc.

Met –het door mij enorm geliefde merk- Colorique plaats je niet alleen een accessoire of meubelstuk in je huis of slaapkamer, je voorziet de ruimte van een bepaalde atmosfeer. Een van Aziatische luxe. Lees verder (1 reactie)

Zilveren wenskokertje als geboortecadeau van Memisa

In Bangladesh krijgen pasgeborenen van hun (groot/peet)ouders een zilveren kokertje, waarin ze een briefje doen met daarin een levenswens voor hun kindje. Wat een prachtig idee om zo een wens ‘handen en voeten’ te geven opdat het zich kan manifesteren tijdens het leven. Lees verder (0 reacties)

KLS Tip: koop kindercadeau en steun goed doel!

Hoe verenig je het geven van dure en vaak onnodige cadeaus in onze -op materiële zaken beluste- samenleving, met goede doelen die over het algemeen opkomen voor de minder bedeelden in onze samenleving? Dat concept hebben anderen al voor je bedacht! Lees verder (1 reactie)

Het welbekende koekenmannetje komt tot leven…

Originaliteit maakt een cadeau leuk. Het feit dat iemand écht heeft nagedacht over wat te geven of doen, maakt en cadeau speciaal. De verpakking doet de rest. Op Cozycookie.com vind je alle ingrediënten voor een meesterlijk cadeau, voor zowel jong als oud. Lees verder (0 reacties)

Imagine: kindermeubels, -kleding & -speelgoed onder één dak

Woon je in (de buurt van) Amsterdam, dan ervaar je hoogstwaarschijnlijk  geen gebrek aan leuke kinderwinkels. In de Rivierenbuurt heb je Koter (en Groter)& Co, Op het KNSM eiland Keet in Huis, aan de ring van de stad het alom bekende The Kidsfactory en zo kun je nog wel even doorgaan. Lees verder (1 reactie)

Souza for kids: kinderverkleedkleren én accessoires

Bling Bling is anno nu dé moraal in modeland. Ook voor kidz. Juist daarom is het zo fijn dat ‘Souza for kids’ -bekend van hun práchtige verkleedkleren (van prinses tot tovenaar)- nu óók geweldige verkleedaccessoires op de markt brengt.
Lees verder (1 reactie)

Supernana.nl: prachtige kinderartikelen met oorsprong!

Het mooie van kidz is hun ongekunsteldheid, hun puurheid. What you see is what you get! Datzelfde geldt voor de producten van Supernana. Geen goedkoop wegwerp spul, maar kwalitatief fantastische, pure artikelen uit vervlogen tijden. Lees verder (0 reacties)

Kinderkunstclub: programma voor kinderkunstenaars

kinderkunstclub van abbe museumGeen zin om de kidz op zaterdag de hele dag voor de televisie of computer te zien hangen? Reis dan eens op een zaterdagmiddag af naar Eindhoven. Want elke zaterdagmiddag organiseert het Van Abbemuseum speciaal voor kidz tussen de 6 en 10 jaar oud de 'Kinderkunstclub'. Lees verder (0 reacties)

Happy New Year 2007

happy new yearHet team achter Kidzlifestyle wenst jou, je geliefde(n) en je kid(z) een gezond, voorspoedig en inspirerend 2007. Want 2007 is weer een jaar vol kansen om je kid(z) de context te bieden zich te ontwikkelen tot kleine en grote wereldburgers die met hun talenten deze wereld een tikje mooier kunnen maken. Lees verder (1 reactie)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie