KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van February 2007

Clown Bijouxxx: voor een ‘hit ’van een verjaardagsfeestje!

Ik kan het weten: Je wilt als ouder een ‘hit’ van een verjaardagspartijtje organiseren. Vermakelijk voor zowel kidz als ouders en ook nog origineel. En als het even kan, moet het nog lange tijd erna ‘the talk of the town’ zijn. Niet makkelijk lijkt het, deze opgave die we onszelf stellen. Of toch wel? Lees verder (0 reacties)

Casting- en modellenbureau's voor kidz

De wereld van televisie, fotografie, theater, commercial en film is ’in’. De laatste tijd komen kinderen regelmatig voor in Nederlandse films, dramaseries en radio- of televisiecommercials. Er is vraag naar kindertalent, maar hoe steekt ‘het vak’ in elkaar? Kidzlifestyle ging op onderzoek uit…
Lees verder (88 reacties)

Webwinkel Ook leuk! lanceert de knuffel Leukie!

Knuffel Leukie van Ook Leuk!Webwinkel Ook Leuk! lanceert woensdag 28 februari 2007 haar nieuwe productlijn: Leukie! Leukie! is een abstracte en ietwat gekke knuffel met ontzettend lange benen. Op de 28ste gaat de vernieuwde website de lucht in en kunnen de Leukies worden besteld. Een nieuwe generatie knuffels is daarmee geboren. Lees verder (0 reacties)

Portret van je kind: het mooiste kunststuk ooit

Een kleurrijk en levendig portret van je kind siert elke muur in huis. Van kinderkamer tot keuken, van gang tot woonkamer. Het brengt de herinnering aan een mooi moment en aan een bepaalde levensfase, elke keer dat je ernaar kijkt, terug in je gedachten. Die fijne herinnering is vereeuwigd en dat is bijzonder waardevol. Lees verder (0 reacties)

Covey's Workshop ‘Werk en Gezin in balans’ te Rotterdam

workshop happy family lifeOok in je rol als ouder wil je je vaak graag ontwikkelen om ervoor te zorgen dat je de juiste balans vindt tussen werk en privé. Voor werkende ouders is het meestal heel gebruikelijk dat ze in hun werkomgeving zorgen dat ze persoonlijke doelen stellen en dat ze zich inzetten om de daaraan gekoppelde resultaten te behalen. Lees verder (0 reacties)

Designables.nl: unieke geboorteborden en méér

designablesHet is niet voor niets dat de geboorte van de dochter van Tooske en Bastiaan Ragas – Leentje- aangekondigd wordt met een geboortebord van Designables op het raam van hun huis in Amsterdam-Zuid. Super hip zijn de geboorteborden (V-borden)! Lees verder (1 reactie)

Column van Wendy Smits van HotMamas.

KLS-intro: Wendy Smits is -naast moeder van 3 geweldige kidz- oprichtster van HotMamas. Daarmee voorziet ze in de enorme behoefte aan zwangerschapsbegeleiding voor de trendy vrouw van nu. Wendy heeft ook indringend ervaren wat moederschap inhoudt! En daarover gaat haar column. Lees verder (8 reacties)

webshop lesenfants.nl: sterke merken tegen scherpe prijzen

Online shoppen. Het is dé hit van anno nu. Veel druk bezette ouders die een baan met de opvoeding van hun kidz combineren, kiezen ervoor. Logisch, het is makkelijk, snel en je kunt het doen zonder de kidz mee te slepen naar warme en drukke winkels. Doe het eens bij lesenfants.nl Lees verder (0 reacties)

Jeugdtheater "De kleine kapitein" voor 6 jaar en ouder

NRC was vandaag lovend. Lovend over het fantasievolle boek De Kleine Kapitein van Paul Biegel. Maar ook lovend over theaterbewerking ervan door Tom Sijtsma (tekst), Andre Arends (muziek) en Bruun Kuijt (regie). Echt 90 minuten klotsende en botsende stroomversnellingen van fantasie. Lees verder (0 reacties)

Lunch4Kids : omdat gezond eten moet!

lunch4kidsRennen, vliegen, haasten, jagen. Als deze vier woorden u bekent in de oren klinken (vooral 's ochtends), dan heeft Lunch4Kids wellicht de oplossing. Lunch4Kids zet zich in voor gezond, verantwoord en lekker eten voor kidz in het basisonderwijs. Lees verder (0 reacties)

Eet vis tijdens je zwangerschap voor intelligent(er) kind!

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat stress het IQ van je ongeboren kindje aan kan tasten en roken schadelijk is voor zijn of haar ongeboren gezondheid. Nu is óók uit onderzoek gebleken dat kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap veel vis of vissoorten hebben gegeten, intelligenter zijn! Lees verder (1 reactie)

Inrichting kinderkamer: helemaal blij van 'helemaalblij.nl'

www.helemaalblij.nlBezig met een speurtocht naar leuke en vooral super lieve accessoires en meubeltjes voor de kinderkamer? Breng dan eens een bezoekje aan de website van helemaalblij. Lees verder (1 reactie)

Moeders kunnen moeilijk afstand doen van kinderkleding

designerbaby logoHoewel vraag- en aanbodsites als Marktplaats en Speurders vol staan met babyspullen en kinderkleding, hebben veel moeders moeite om de te klein geworden kleding van hun kroost 'weg te doen'. Dat blijkt uit onderzoek van de webwinkel Designerbaby.nl, die vintage en outlet kindermerkkleding verkoopt. Lees verder (0 reacties)

Jeugdtheater: "Verhalen van overzee" van Teatro Munganga

Stel je voor.. je leeft in de 17e eeuw en je gaat naar Brazilië. Stel je voor…je bent een toneelspeler die dit verhaal gaat vertellen. Verhalen van overzee is een voorstelling over dromen, ontmoetingen en ontdekkingen. Over het waarmaken van je dromen, de confrontatie met de ander en de verrijking die deze kan opleveren. Lees verder (0 reacties)

Sweex MP4 spelers: voor muziek & video’s en foto’s van je kidz

sweexNiets zo fijn als het luisteren naar je favoriete muziek op een zonnig strand, terwijl je je kind –compleet gelukkig- ziet spelen in het zand. Maar ook van het terugkijken naar geluksmomenten op video of foto kun je enorm genieten. Zeker als je dat kunt doen, waar & wanneer je maar wilt. Lees verder (3 reacties)

M.A.R.A. blu: éérlijke (kraam-)cadeautjes & accessoires.

Hippe producten & bijdragen aan beter milieu gaan de laatste tijd steeds vaker hand in hand. Een goed voorbeeld daarvan is M.A.R.A. blu. Zij kiest bewust voor het gebruik van biologische katoen en verf zonder metalen in de productie van hun bijzondere (kraam-)cadeautjes en accessoires voor baby én mama. Lees verder (2 reacties)

Dierenriemreeks: is jouw kind een vis?

Je kind is ter wereld gekomen als een Vis. Hij haalde dus voor het eerst zelfstandig adem toen de dierenriem in het teken stond van Vissen (20.02 tot 21.03). Nou ben ik bevooroordeeld: Vissen zijn fantastische mensen! Niet alleen mijn dochter is een Vis, maar ook mijn vader. Lees verder (2 reacties)

Kijkonzepeuter.nl: een eigen site voor je peuter

kijkonzepeuter.nlTé geestig, een eigen website voor je peuter. Gemakkelijk ook, want binnen een paar minuten maak je al een site aan. Naar keuze kun je fotoalbums, filmpjes, een gastenboek, e-mailpagina, dagboek en een groeicurve aan je website toevoegen. Lees verder (0 reacties)

Kidz in de keuken van Fifteen, het restaurant van Jamie Oliver

Elke zondag in restaurant Fifteen Amsterdam: the Lazy Late Sunday! Lekker laat lunchen of vroeg dineren vanaf 15:00 uur. Neem vooral je kidz mee, want zondags zorgt Fifteen voor een animatieprogramma tussen 15:00 en 18:00 uur zodat jij en je naasten heerlijk ‘ongestoord’ kunnen eten. Lees verder (1 reactie)

Knuffels? Nee Fluffels, oftewel knotsgekke kinderknuffels

fluffels ottoSoms kom je surfend op internet woorden tegen waarvan je denkt: "huh?" Meestal zijn ze erg ver gezocht of dekken ze de lading helemaal niet. Echter toen ik vanochtend het woord 'Fluffels' voorbij zag komen, werd mijn nieuwsgierigheid niet alleen aangewakkerd, mijn vermoeden werd ook nog eens bevestigd. Lees verder (1 reactie)

Cosibag: de meest vriendelijke kruik voor klein én groot

cosibagNa de geboorte zijn warmte en rust van essentieel belang voor het prille leven van je baby. Om het pasgeboren kleintje met alle liefde en warmte te omringen die het verdient, is er goed nieuws voor papa’s en mama’s: de CosiBag warmtebuidels. Lees verder (0 reacties)

It's a Case-thing voor de leukste kinderkoffers

brusseBrusse Bags & Boxes - die ook garant staan voor de super leuke en onwijs handige 'The ouchbox' en het lekkere kussenparfum  - hebben hun assortiment uitgebreid met twee nieuwe series: 'The Baby Case' en 'The Pirate Case'. "Let's call it a Case-thing". Lees verder (0 reacties)

Crocs: kleurrijke, comfortabele & hippe (kinder)schoenen

crocsCrocs: You love ‘m or you hate ‘m… en zo is het maar net. Een ding staat vast: Crocs zijn een wereldwijde hit. Ze zitten als gegoten (écht), zijn antibacterieel & in alle kleuren van de regenboog leverbaar. Lees verder (3 reacties)

Rechtbank beslist: nutricia babyreclame misleidend

nutriciaDe rechtbank in Den Haag heeft donderdag (1 februari 2007) besloten dat een reclame-uiting van Nutricia misleidend is. Dit heeft verder geen consequenties voor Nutricia. Het dochterbedrijf van het voedingsconcern Numico hoeft geen rectificatie te plaatsen.  Lees verder (0 reacties)

Nieuwe S-fles van Difrax bevordert juiste houding baby én ouder

Difrax introduceert een nieuwe drinkfles voor baby’s: de S-fles. Het is de eerste fles die naast een ideale drinkhouding van de baby ook zorgt voor een betere zithouding van de ouder. Daarnaast zorgt de fles er met zijn speciale S-vorm voor, dat de speen van de fles niet meer vacuüm zuigt. Hierdoor nemen klachten zoals darmkrampjes af. Lees verder (0 reacties)

Theatervoorstelling De Kleine Prins: leerzaam & leuk

De kindervoorstelling 'De Kleine Prins' vertelt het verhaal van een piloot die na een noodlanding in de woestijn de kleine prins ontmoet. De rol van de piloot wordt gespeeld door Peter Faber en de kleine prins wordt vertolkt door Frans Schraven. Ze spelen op levendige wijze en vol fantasie hun rol. Lees verder (0 reacties)

Column Granny vertelt #4: Oma’s die overdrijven

Kent u ze, grootouders die overdrijven? ‘Oh, mijn Kimberley is toch zo’n bijzonder kleinkind. Ze is al veel verder dan haar leeftijdsgenootjes.’ Jakkie. Of sommige oma’s in de supermarkt. Kleinkind in het karretje en dan langs de schappen treuzelen, luidruchtig docerend wat er allemaal te zien is. Natuurlijk heel leerzaam, maar doe het wat zachter. Lees verder (2 reacties)

Prentenboek TopTien 2007

Een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen koos uit het complete aanbod van prentenboeken die in 2005 verschenen tien prentenboeken als de mooiste prentenboeken van het afgelopen jaar. Deze staan alle tien centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen 2007. Eén van deze boeken is Prentenboek van het Jaar geworden: Kleine Kangoeroe. Lees verder (0 reacties)

Asterix & Obelix, wie waren ze écht?

asterix en obelixWie kent de wereld van Asterix en Obelix niet? Deze onoverwinnelijke Galliërs die met menhirs sjouwden, zich tonnetje rond aten aan everzwijnen, maar vooral de Romeinen te slim af waren. Nu krijg je samen met je kidz de mogelijkheid uit te vinden hoe het er echt in de wereld van Asterix & Obelix aan toeging! Lees verder (0 reacties)

Imps&Elfs: kindermode schrijft geschiedenis

Imps&ElfsDe modeshow van het populaire kinderlabel Imps & Elfs droeg de titel “History in the making”. Een goed gekozen naam: ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het maken van kinderkleding die het kind nog kind laat zijn. Voeg daar hun grote voorliefde voor jeans aan toe en inderdaad :geschiedenis wordt geschreven. Lees verder (2 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie