KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van March 2007

Opvoedkundige vragen aan Erna Houtzager en haar antwoorden

Sinds kort kun je aan onze opvoedkundig expert je pedagogische vraagstukken voorleggen. Geheel anoniem als je dat wilt.  De eerste 3 vraagstukken van bezoekers, plus het opvoedkundige antwoord van Erna Houtzager lees je hieronder. Lees verder (1 reactie)

KLS boekentip: ‘Meneer Big en het gouden ei’

Het boek ‘Meneer Big en het gouden ei’ van Gitte Spee draait om een enorm ei en het vraagstuk van wie dat ei écht is. Maar ook het thema Pasen is er op onopvallende wijze in verwerkt. Een aanrader voor kidz van 3 á 4+. Lees verder (0 reacties)

Dankzij XS4ALL was onze website dagen lang slecht bereikbaar

We klaagden bijna een week bij xs4all over het feit dat onze site niet of slecht bereikbaar was. Hun helpdesk (na 90 minuten in de wachtstand): "klaag  management maar aan, dit is schandalig, wij kunnen niets doen". De technische jongens: "het ligt aan een andere klant die op dezelfde server zit, maar wij mogen 'm niet verwijderen". Lees verder (3 reacties)

Productwaarschuwing: Prenatal Raamsluiter

Recentelijk is gebleken dat bij de raamsluiter onder de merknaam Prénatal, verkocht in de Prénatal winkels tussen april 2006 en maart 2007, de beloofde trekkracht niet kan worden gerealiseerd. Lees verder (0 reacties)

Stoer en schattig: dé online kindermode boetiek met topmerken

De vormgeving van Stoer en Schattig doet het al vermoeden: hier kan je je als een kind in een snoepwinkel wanen. Tenminste als je van mooie kinderkleding houdt van de sterke, bekendere merken als o.a. Gaastra en Mc Gregor. Lees verder (0 reacties)

Bi ba bad: zelfs voor de kleinste badkamer een kinderbad

bibabadZelf gezegend met een badkamertje waar alleen een douchebak in past, is het hebben van een bad een ongekende luxe. Mijn kleine meid gaat dan ook met heel veel plezier uit logeren bij opa's en oma's, want daar kun je 's ochtends zo lekker ‘spetteren’ in het warme water. Maar nu is er het BiBaBad. Lees verder (3 reacties)

Digitale fotoalbums: de foto's van je kidz in een écht fotoalbum

Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedere trotse papa of mama, in het bezit van een digitale fotocamera heeft er vast al een keertje aan gedacht: het digitale fotoalbum. Je allermooiste digitale foto's samenvoegen in een echt fotoalbum. Lees verder (1 reactie)

Bay6 factor 50+ T-shirts: zorgeloos de zon in met je kidz

Kinderen hebben een hekel aan insmeren en zeg nou zelf, het valt ook niet mee om ze om het uur of na het zwemmen steeds opnieuw voor een smeer-sessie te charteren. Handig dus, het Factor 50+ shirt van BAY6 die met zijn hoge beschermingsfactor ruim 98% van de schadelijke straling tegenhoudt. Lees verder (3 reacties)

Granny vertelt # 5: dat was mijn ‘echte’ opa

Pas op mijn 27e zag ik mijn ‘echte’ opa voor het eerst. Het zou de enige keer blijven. Thuis werd nooit gesproken over de vader van mijn vader. Hij had vreselijke dingen gedaan, mijn oma achtergelaten met vier kinderen, toen de jongste nog een peuter was. Lees verder (1 reactie)

Verkoopadressen Lelli Kelly schoenen

De italiaanse kinderschoen Lelli Kelly blijft een hit. Per dag krijgen we méér dan 350 bezoekers die op zoek zijn naar de winkels, verkoopadressen en on-line shops waar Lelli Kelly te koop is. Dus leek het ons slim die adressen en shops nog eens 'n keer te publiceren! Lees verder (25 reacties)

Voor kidz van 8+: Jelle's Knikkerbaan (Dolhuys te Haarlem)

Jelle's knikerbaan in het dolhuysZijn je kidz net als Jelle Bakker gefascineerd door knikkers? Het rollen, de kleuren en het geluid? Dan kunnen ze nu hun hart ophalen met een knikkerbaan van ruim 400 meter in 'Het Dolhuys' te Haarlem. Lees verder (1 reactie)

Cool Clicks: een sprekende lettertang van Dymo voor kidz

Cool Clicks van DymoHeb jij aan letters verslaafde kidz? Of plakt je kleine bengel overal en nergens de meest lelijke stickers op? Niet getreurd, er is nu een ultieme oplossing! Dymo introduceert Cool Clicks, de sprekende labelmaker! Lees verder (0 reacties)

Kinderyoga: Welk dier ben ik?

Tegenwoordig is yoga niet alleen aan ons volwassenen voorbehouden. Ook kidz kunnen de ontspannende en inspannende oefeningen onder de knie krijgen. Zelfs peuter en kleuters kunnen op een speelse en leuke manier kennis maken met yoga en de verschillende houdingen. Leuk om samen te doen! Lees verder (0 reacties)

Allergiebeurs in Ahoy op 9 & 10 maart

Leuker leven met een allergie, dat is het thema van de derde Allergiebeurs. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2007 zal er weer van alles te doen zijn rond allergieën in Ahoy Rotterdam. Lees verder (0 reacties)

De opa en oma van het jaar verkiezing: zet hen in het zonnetje!

opa en oma van het jaar verkiezingWil jij je waardering eens écht goed laten blijken aan je ouders, omdat ze altijd voor jou en je kidz klaar staan? Geef ze dan op voor de opa en oma verkiezing van het jaar en maak kans op leuke prijzen. Surf snel naar opaenomavanhetjaar.nl en breng je stem uit!
Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie