KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van May 2007

Kidzlifestyle's voorleesverhalen # 2: Toppi zit vast

logo ToppiHoog in de bergen, in een ander land, heel ver weg, woont Toppi. Toppi is een berggeit met een lief snuitje en 2 hoorntjes op zijn kop. Toppi woont in de bergen samen met heel veel andere berggeiten. Lees verder (0 reacties)

BoobyTag van Ozowiezo: voor hulp bij borstvoeding

BoobytagTijdens de borstvoeding van mijn eerste aanwinst, Jupper, liep ik continu te rommelen met de vraag: "met welke borst moet ik ook alweer beginnen?" Het maakte me onzeker. Maar nu is er een heel klein, maar uiterst doeltreffend hulpmiddel: de BoobyTag. Een zacht lintje dat je om je bh-bandje klipt: simpel en handig! Lees verder (0 reacties)

UR Products: online shop met vernieuwende producten

SlabbetjeUR Products is een veelbelovende nieuwkomer in de baby- en kinderbranche. Het bedrijf distribueert en verkoopt producten die nog niet eerder op de Nederlandse markt zijn verschenen. Hoewel de producten voor ons nieuw zijn, zijn ze internationaal reeds een hit. Lees verder (0 reacties)

Stichting Heartbeat helpt hartpatiëntjes

logo Stichting HeartbeatIn Nederland worden jaarlijks zo’n 1400 kinderen geboren met een hartafwijking. Dit heeft een enorme impact, zowel op het kind als op het gezin. Stichting Heartbeat organiseert vakanties voor gezinnen met jonge hartpatiëntjes. Lees verder (0 reacties)

Poobies: maak je eigen en dus unieke geboortekaartje

Logo PoobiesDat een geboortekaartje niet meer per ongeluk hetzelfde kaartje hoeft te zijn als die van je vriendin op de zwangerschapsgym, is een gegeven. Er zijn legio websites, drukkers en ontwerpers die hun creativiteit laten gelden en de meest mooie ontwerpen bedenken. Lees verder (0 reacties)

Aankleedpoppen Belle en Beer van Miss NL krijgen een thuis

huis belle en beerDe tweeling Belle en Beer zijn aankleedpoppen voor kidz tot 4 jaar. De poppen zijn aan de voorkant voorzien van bedrukt katoen, de achterkant is van vilt en ze zijn gevuld met zacht fiberfyl. Lees verder (0 reacties)

Lodge: van inwikkeldeken tot babydrager

LodgeLodger doet ouders met pasgeboren kleintjes een ontzettend plezier met de multifunctionele 'Shelter'. De 'Shelter' doet zijn naam als 'toevluchtsoord' eer aan: een praktische en fluweelzachte babydrager die in een handomdraai is omgetoverd tot een inwikkeldeken voor op reis. Lees verder (1 reactie)

Festival voor kidz: Kinder Parkpop Den Haag

ParkpopZaterdag 23 juni gaat het van start: Kinderparkpop. Kinderparkpop? Ja, inderdaad Parkpop, maar dan voor kinderen. Al 26 jaar is Parkpop het festival van Den Haag. Natuurlijk is zo’n festival prima geschikt voor jong en oud. Maar eerlijk is eerlijk, kidz hebben er minder te beleven dan volwassenen. Vandaar .. Lees verder (0 reacties)

Plopsaland Indoor: themapark voor familie plezier in België

plopsalandDe zomer is nog niet begonnen! De paar dagen zon zijn al weer snel ingeruild voor wind en regen. Toch zin om met de kidz naar een pretpark te gaan, maar geen zin om met paraplu's, regenjacks en andere regenattributen in de weer te zijn? Lees verder (1 reactie)

Special-yoga: yoga voor speciale kidz

yogaDat yoga goed is voor de geest & dat het ontspanning biedt aan lijf en leden staat al jaren vast. Niet alleen veel volwassenen buigen zich wekelijks in de hond, kat en kaars houding. Ook kidz kunnen al vanaf een vroeg stadium de diverse houdingen leren. Lees verder (0 reacties)

Kidzlifestyle’s voorlees verhalen: Toppi speelt buiten in de regen

ToppiHoog in de bergen, in een ander land, heel ver weg, woont Toppi. Toppi is een berggeit, met lange gekrulde zwarte haren en 2 hoorntjes op zijn kop. Toppi woont in de bergen samen met heel veel andere berggeiten. Lees verder (0 reacties)

Kleertjes.com: beste Webwinkel 2007

Kleertjes.com winnaarKleertjes.com is de eerste professionele en inmiddels de grootste speciaalzaak in kinderkleding op internet. Oprichtster Claudia Bruil is er in nog geen vier jaar tijd in geslaagd een bijzonder succesvolle online winkel in nieuwe en outlet-merkkleding voor kinderen in de maten 44 t/m 176 op te zetten. Lees verder (0 reacties)

Onze medisch deskundige Erik geeft antwoord op vragen.

ErikErik, onze medisch deskundige, heeft ook deze week weer een aantal medisch getinte vragen beantwoord (zoals je hieronder kunt lezen). Wil jij hem óók om advies vragen, stuur dan een mailtje met daarin je vraag naar marieskafrijters@kidzlifestyle.nl. Geef daarin duidelijk aan hoe oud je kind is en wat het probleem is. Lees verder (1 reactie)

Eetprobleem gerelateerde vragen aan Erna Houtzager .

Erna HoutzagerErna Houtzager van speel- en opvoedadviesburo ‘Het Kroost’ geeft regelmatig opvoedkundige adviezen aan Kidzlifestyle bezoekers. Heb jij ook een vraag voor Erna over (eet gerelateerde) moeilijkheden die je ervaart in de opvoeding van je kidz, stuur dan een mail gericht aan Erna naar info@kidzlifestyle.nl en lees het antwoord op je vraag terug op KLS. Lees verder (2 reacties)

Madelon’s column: 'Koekje erbij?'

MadelonKidzlifestyle presenteert vol trots haar nieuwe columniste Madelon Zijdenbos. Madelon is 30 jaar en werkt op kinderdagverblijf 'Het Paleisje' in Bergschenhoek. Al tien jaar is zij werkzaam in de kinderopvang. Elke dag weer verzorgt ze de kidz met heel veel deskundigheid en plezier. Op Kidzlifestyle lees je hierover. Lees verder (0 reacties)

Aukje van Ginneken over haar boek ‘Baby!': 'n interview

Aukje - foto: Ron TetterooAukje van Ginneken schreef tijdens & over haar zwangerschap het boek Baby!, een absolute aanrader voor elke zwangere (en dus nieuwsgierige) vrouw. Kidzlifestyle laat haar aan het woord over haar boek, haar relatie en natuurlijk.. haar baby!

[beeld: Ron Tetteroo] Lees verder (1 reactie)

KLS Tip: dvd “Een spook zijn is te gek” van De Backyardigans

BackyardigansHet derde deel van de Backyardigans is –na groot succes van zijn voorgangers ‘Op zoek naar de schat en Yeti’ & ‘de verschrikkelijke sneeuwman’ onlangs verschenen. En ik kan je verklappen: zowel mijn dochter van 4 én ik genieten van de 2 afleveringen op de dvd, waarin de vriendjes super spannende avonturen beleven Lees verder (0 reacties)

Bees and Gees: trendy kleding voor Boys (Bees) and Girls (Gees)

Op www.beesandgees.com vind je 'cool stuff for kids van 0 tot 8 jaar. ‘Bees and Gees’ biedt ouders de kans om unieke kleding en accessoires te kopen van merken als: Decaf Plush, Ej Sikke Lej, Claesen’s, Katvig, Vans, MOLO en Dirty Laundry Tees. Naast trendy en origineel staan ook uitstekende kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel van ‘Bees and Gees’. Met trots presenteren ze dan ook een online winkel met een unieke samenstelling van producten, gedragen door een origineel ontworpen site. Lees verder (0 reacties)

Kindervoorstelling Fast Food: een smakelijke dans

Fast Food: een smakelijke dansUitspraken -aan tafel- als “zit stil”, “niet met je mond vol praten” of “ga op je stoel zitten” hebben meestal hun werkzame kracht na drie keer wel verloren. Leuk idee: ga met je kidz naar de dansvoorstelling ‘Fast Food’ van introdans. Tijdens deze smakelijke dans wiebelt, swingt, danst en springt werkelijk alles. Lees verder (0 reacties)

“Opvoeden... geniet ervan!”: een wat & hoe boek voor ouders.

Opvoeden... Geniet ervanBij www.opvoeddesk.nl komen dagelijks vele vragen binnen van ouders die met hun handen in het haar zitten. De Opvoeddesk in Naarden is een organisatie die ouders op verschillende manieren ondersteunt bij de opvoeding. De belangrijkste vragen zijn nu samengevoegd in het boek 'Opvoeden... geniet ervan!' Lees verder (0 reacties)

KLS Tip: Musical Kuifje – De Zonnetempel

Musical KuifjeKuifje de Musical zal vanaf 19 mei in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam te zien zijn. De musical wordt gespeeld door een Nederlandse en Vlaamse topcast. Kuifje wordt gespeeld door Jelle Cleymans en Henk Poort zal als kapitein Haddock menigmaal “Duizend bommen en graten” moeten roepen. Lees verder (0 reacties)

Fem-Art: kleurrijke kinderschilderijen

Fem-ArtWie kent ze niet, schilderijtjes in twee knalkleuren met een sterk uitvergrote afbeelding? Dat dacht Femke Zwaan ook toen ze besloot om figuratief en sierlijke kinderkunst te maken onder de naam Fem-Art. Haar kinderschilderijen zijn levendige voorstellingen over diverse onderwerpen en de kleuren spatten van het doek af! Lees verder (0 reacties)

KLS tip: ‘Kikker’ de musical op dvd

De verhalen van Kikker -de groene held in z’n rood met wit gestreepte zwembroek- verwarmen dagelijks de harten van vele kidz én hun ouders. Zo ook die van mijn dochter en mij. Heerlijk, die verhalen over Kikker en zijn vrienden, met daarin allerlei levenssituaties uitgespeeld op het denk- en relativeringniveau van kidz. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie