KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van June 2007

labelfriends.nl: veilig op stap met kidz!

sos bandjesEen druk strand, een ‘crowded’ camping of een hectische stad? Geen nood aan de man met de sos-bandjes van Labelfriends. Op deze handige polsbandjes schrijf je de naam van je kind, zijn adres en een telefoonnummer. Lees verder (0 reacties)

Lovelylily.nl: accessoires voor binnen & buiten, groot & klein.

Lovelylily logoLovelylily is 'n nieuwe online winkel waar je met een kans van 100% zult slagen als je op zoek bent naar originele kussens, kinderspullen en meer. Er is werkelijk waar voor elk wat wils. En, let me tell you, dát is een kracht! Lees verder (0 reacties)

Column #2 Madelon Zijdenbos "Ping en Beer "

Madelon ZijdenbosColumniste Madelon Zijdenbos is 30 jaar en werkt op kinderdagverblijf 'Het Paleisje' in Bergschenhoek. Al tien jaar is zij werkzaam in de kinderopvang. Elke dag weer verzorgt ze kidz met heel veel deskundigheid en plezier. Op Kidzlifestyle lees je hierover. Lees verder (2 reacties)

De Multi Kids Super Swing: het ‘nieuwe’ schommelen

multi kids super swing logoDe Multi Kids Super Swing is een ergonomische schommel, waarop meerdere kidz tegelijk kunnen schommelen. Het maakt niet uit of ze zitten, liggen of staan. Alles is mogelijk. Lees verder (0 reacties)

Tagcompany.nl: veilig op stap met je kidz!

Tag Company logoDe zomervakantie staat voor de deur en dan nemen we ‘en-masse’ onze kidz mee naar speeltuinen, dierenparken, pretparken en ga zo maar door. Plekken met grote mensenmassa’s dus! De grootste nachtmerrie van iedere ouder is echter dat ...... Lees verder (0 reacties)

Kidzlifestyle's voorleesverhalen #3: Toppi heeft een nachtmerrie

logo ToppiHoog in de bergen, in een ander land, heel ver weg, woont Toppi. Toppi is een berggeit met een lief snuitje en 2 hoorntjes op zijn kop. Toppi woont in de bergen samen met heel veel andere berggeiten. Lees verder (1 reactie)

Bebibalansa.nl: netwerk van gespecialiseerde babyconsulenten

baby op handen gedragenBabyconsulenten zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in de begeleiding en ondersteuning van ouders en hun baby van 0-12 maanden. Het beroep is ontstaan vanuit een bestaande zorgvraag van ouders/opvoeders en professionals. Lees verder (0 reacties)

Erna Houtzager geeft opvoedkundig advies aan KLS bezoekers

Erna HoutzagerErna Houtzager van speel- en opvoedadviesburo ‘Het Kroost’ geeft regelmatig opvoedkundige adviezen aan Kidzlifestyle bezoekers. Heb jij ook een vraag voor Erna, stuur dan een mail gericht aan Erna naar info@kidzlifestyle.nl en lees het antwoord op je vraag terug op KLS. Lees verder (0 reacties)

Stoer en Schattig: voor Kids collectie Spyker by Mc Gregor

logo spyker collectieAan Stoer en Schattig de eer de exclusieve, gelimiteerde Spyker Formula 1 kids collection by McGregor te verkopen. Alles in het teken van Spyker's 'racy designs' én in diens herkenbare kleuren. Lees verder (0 reacties)

KLS Tip: mooi haar tijdens zonvakanties én zwangerschap

haar logo for webFeit is -& blijft- dat goed voor jezelf zorgen een regelrechte must is. Vóór, ten tijde van, maar zeker ook ná de zwangerschap. Met het zonnetje op ons bolletje is het tijd voor aandacht voor het haar. Want: “als je haar maar goed zit, dan is het altijd ok”! Lees verder (0 reacties)

kleine fabriek: dé kinderbeurs van Noord-Europa voor winkeliers

logo kleine fabriekOp 8 en 9 juli zal de kleine fabriek, Nederlands grootste kinderbeurs, weer een inkijk geven in de mooiste kindercollecties. Nergens anders in Europa vindt de kinderwinkelier zo’n verscheidenheid aan producten, stijlen en merken. Lees verder (1 reactie)

Talulabelle.nl: niet alledaagse (kinder)mode voor elke dag

logoTalulabelle gaat voor kleur in de wereld & is dol op prints van vroeger.
Talulabelle combineert oud met nieuw en gebruikt draagbare materialen in alle kleuren.
Talulabelle is altijd hip maar nooit in de mode en vindt alles met een randje net iets mooier. Lees verder (1 reactie)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie