KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van April 2008

Opvoedkundig advies | “Zindelijk worden”

PotjeOver het algemeen worden kinderen tussen 18 maanden en 3 jaar zindelijk. Ze zijn er dan fysiek aan toe en in staat om hun sluitspieren te beheersen. Zodra de luiers langer droog zijn is het kind er zich bewust van dat het plast en poept. Lees verder (0 reacties)

Column "Granny vertelt" #10 | Wandeling

Onder de titel "Granny vertelt" tref je met regelmaat een nieuwe column van een oma-tegen-wil-en-dank. Ze heeft zelf geen kinderen, maar trouwde op latere leeftijd met een man met twee zonen, waarvan één zelf weer kinderen kreeg. Lees verder (0 reacties)

Hotrodbaby | Handgemaakte retro kinderkleding & accessoires

hotrodbabyHet is dé trend voor 2008/2009. Retro kinderkleding en kinder(kamer)accessoires! Bij Hotrodbaby kun je online je slag slaan als het gaat om kinderspullen geïnspireerd op Hawaï, Mexico, Australië de 50ies & 60ies. Lees verder (0 reacties)

Kid-Sit en Twoo | meerijdstoeltje voor je dreumes

Logo Kleine DreumesDaar sta je dan, baby in de buggy en een jengelende dreumes aan je hand. Daar zijn handige meerijdplankjes voor waarop je kleintje heerlijk staat. Echter wat doe je als kleine beentjes moe worden en niet meer willen staan? Hierbij de oplossing: de Kid-Sit. Een meerijdstoeltje van Kleine Dreumes Lees verder (2 reacties)

Kinderverzorgingslijn | Ontdek Boútriba

logo boutribaOosterse tradities en Westerse psychologie samen brengen in één  verzorgingslijn lijkt een onmogelijke opgave, maar Boútriba ging de uitdaging aan. En niet zonder succes! Een inspirerende verzorgingslijn speciaal voor kinderen was het resultaat. Lees verder (0 reacties)

Babykamer | Richt 'm zo vroeg mogelijk in.

Ouders moeten de babykamer eerder inrichten. Dat adviseert onderzoeker Evert Hasselaar van de TU Delft [Bron: De Telegraaf 13-04-2008]. Hij doelt met name op mensen die in een goed geïsoleerde woning wonen. Lees verder (0 reacties)

Difrax & Orange Babies bundelen krachten voor kraamkliniek

fopspeen ontworpen door Suzanne KlemannOrange Babies is een stichting die Vivienne van Eijkelenborg, Algemeen Directeur Difrax, na aan het hart ligt. Het is een stichting die, net als Difrax, als doelstelling heeft het leven van ouder en kind zo aangenaam mogelijk te maken. Lees verder (3 reacties)

Unieke cadeautjes bij Groovie Kids

Slab FreshwearAls leverancier van Freshwear fruit- en groentehap slabbetjes staat Groovie Kids hoog op mijn speurderslijstje. Echter ook voor andere leuke, originele en vooral unieke artikelen kun je uitstekend slagen bij deze onlinestore; zo zijn naast Freshwear ook Baby Banz en het hippe RockStarBaby te koop. Lees verder (0 reacties)

No Tomatoes | nieuw merk kinderjeans in pizzadoos

No Tomatoes trok dit voorjaar véél aandacht op de Kleine Fabriek, dé vakbeurs voor kindermode. Uniek is niet alleen de pizzadoos waarin de jeans geleverd worden. Maar ook de belevingsconcepten waarmee de 1e collectie word omringd: klassieke films als Breakfast at Tiffany en Casablanca.  Lees verder (0 reacties)

Jippiejajee | handgemaakte babyartikelen met jaren-50 prints

J*J*J verrast ons telkens met slabbetjes, slofjes, boxkleden, rompertjes, lampenkapjes en vele andere babyartikelen met jaren 50 prints. Popperige cowboys, mierzoete kinderen en al wat braaf en over de top is. De producten zijn handgemaakt en daarmee exclusief. Lees verder (0 reacties)

Hanging Houses | speeltenten voor kinderen

Hanging Houses zijn ideale speeltenten voor kinderen die bijvoorbeeld dromen van het wonen in een vuurtoren of graag vadertje en moedertje spelen in een gezellig huisje. Hanging Houses zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, elk prachtig in zijn soort. Lees verder (0 reacties)

RoomMate | inspirerende zit- en speelmeubels voor kinderen

De HappyCat het visitekaartje van het Deense merk RoomMate. Dit is een zitzak in de vorm van een dikke tevreden kat. Voor dit design heeft RoomMate de Design Plus Award 2007 gewonnen. Maar ook de collectie zit- en speelmeubels KidCars is fantastisch.  Lees verder (0 reacties)

Mijn Baby voor Nintendo DS

My BabySinds kort is het opvoeden van kindjes niet alleen meer een taak voor vaders en moeders. Sinds een paar maanden is namelijk het nieuwe Nintendo DS spel 'Mijn Baby' uit. Een spel voor meisjes vanaf 10 jaar. Ze kunnen zich op Tamagotchi-achtige wijze uitleven op hun eigen virtuele baby. Lees verder (0 reacties)

Shoesme | Kwalitatief sterke & ‘coole’ kinderschoenen

De kinderschoenen collectie van Shoesme is opgebouwd uit diversen collectiegroepen: Baby-Proof, Walk-Proof en Step & Go. Zo levert Shoesme een compleet aanbod hippe, kwalitatief sterke kinderschoenen in alle maat- en leeftijdsgroepen. Lees verder (0 reacties)

How2talk2kids | Boek over communiceren met kinderen

Het boek How2talk2kids is gebaseerd op een nieuwe manier van praten met, en luisteren naar kinderen. Zo wordt het opvoeden van kinderen van 2 tot 20 jaar weer leuk(er). De methode geeft zowel ouders als kinderen meer zelfvertrouwen. Lees verder (1 reactie)

Stichting Heartbeat & ArtKids| Schilderij van je kind cadeau?

Hangt er aan jouw muur al een kunstwerk van je kind(eren)? Nog niet? Komt goed uit dat Stichting Heartbeat een kleurwedstrijd organiseert met als thema Hartegeluk!. Eens kijken of er in jouw mini-me een kleine Picasso schuilgaat… Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie