KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van July 2008

Pre-school step | In- & outdoor step en vervoermiddel voor kidz

micro mini stepActive Kids introduceert in Nederland de prijswinnende Mini Micro pre-school step. Een step speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar. Deze step stimuleert de ontwikkeling van balans, coördinatie en motorische vaardigheden bij kinderen. Lees verder >>

Wat een leuke naam | Hulp bij keuze van kindernamen

We kunnen het goed gebruiken; hulp, adviezen en ideeën bij het kiezen van de naam voor je kind. De mogelijkheden zijn oneindig, maar ook hier geldt: hoe meer aanbod, hoe lastiger de keus. Het boekje ‘Wat een leuke naam’ van Lenny Duijvelaar met illustraties van Carin Vogtlander komt dan goed van pas. Lees verder (0 reacties)

Britney rookt in bijzijn kidz | Hoe denk jij daarover?

Op het internet circuleren beelden waarop Britney Spears rookt in het bijzijn van één van haar kinderen. In California (USA) slaat iedereen hiervan op tilt en veroordeelt de ‘puffing’ mama hard. Kidzlifestyle is benieuwd hoe jij hierover denkt. Dus… laat van je horen… Lees verder (1 reactie)

Babybikini Ellos zorgt voor ophef

BabybikiniDe woorden kinderen en seks staan lijnrecht tegenover elkaar. Zo worden de foto’s van naakte kinderen, het naaktlopen op het strand én het dragen van een kinderstring door menigeen verketterd en verafschuwd. Het is dan ook niet zo gek dat het Zweedse bedrijf Ellos onder vuur ligt met de zogenaamde Babybikini. Lees verder (0 reacties)

Fairytale | fairtrade levensboom voor traktaties

levensboomElk jaar een creatieve traktatie verzinnen om de ‘verjaardag’ van je kind te vieren op school, crêche of feest is een opgave. Uitdeelcadeautjes, knutselrecepten en snoepcreaties genoeg maar de presentatie valt in het niet én dat is nu juist zo’n geweldige binnenkomer. De levensboom van Fairytale biedt met haar prachtige handgevlochten mandjes een fairtrade oplossing. Lees verder >>

Jorinde Moll en dochter in mama magazine

mama magazineIn het nieuwe nummer van mama magazine toont Jorinde Moll haar acht weken oude dochterje Loubna. In een tien pagina vullend interview vertelt Jorinde over haar zwangerschap, de geplande keizersnee in Zwitserland en haar liefde voor dochter Loubna en lover kickboxer Chalid Arrab. Lees verder >>

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie