KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van April 2009

Kinderkamerkast | Een kast van een huis

Kinderkasten in de vorm van Amsterdamse grachten-pandjes (klok-, hals- of trapgevel). Het idee kreeg Marie-Louise Groot Kormelink toen zij op zoek was naar kasten voor haar eigen kinderen. Ze zijn 'n multi-functioneel opbergmeubel voor speelgoed, boeken of kleding. Lees verder (0 reacties)

Kinderkamer| "Book Shelf", een boek als boekenplank

Het moet een associatief denkende designer zijn geweest die bedacht dat je een boekenplank - normaal een lelijk object in de kinderkamer- de vorm van een boek kunt geven. Maar dan kun je ook denken aan een boekenstoel of een boekenklok. Lees verder (0 reacties)

Nanny Care baby sensormatje redt opnieuw leven baby!

nanny care sensormatjeAfgelopen week heeft Nanny Care's baby sensormatje (de Nanny) het leven van de baby Bodi gered. De ouders van Bodi hadden vorig jaar na het bericht over baby Jurriaan, die in november werd gered van wiegendood, het sensormatje aangeschaft. Lees verder (0 reacties)

KidsReizen | Individuele maatwerkreizen voor het hele gezin

KidsReizenKidsReizen is een gespecialiseerde reisorganisatie voor gezinnen die met hun (jonge) kinderen de wereld willen ontdekken. Door persoonlijke ervaring met het reizen met kinderen in de landen die worden aangeboden, kan KidsReizen deskundig en praktisch advies geven. Lees verder >>

Junktrunk | Houten speel- en opbergmeubel voor kinderen

KLS approved logoDit nieuwe houten speel- annex opbergmeubel voor kidz van 4 tot 11 jaar is stoer, praktisch, veilig en mooi. De eigenzinnige naam Junktrunk, letterlijk vertaald rommelkoffer of rommelkist, dekt de lading volledig. Dit kindermeubel voelt zich thuis in elke (woon)kamer! Lees verder (0 reacties)

Buddha To Buddha | Nu ook Junior collectie

buddha to buddha juniorBuddha To Buddha Junior is een feit! Na tal van verzoeken vanuit de detailhandel en Buddha to Buddha ‘fans’, kunnen nu ook kidz voorzien worden van handgemaakte zilveren armbandjes.De armbandjes verkrijgbaar zijn in vier verschillende lengtes, voor peuters (13cm), kleuters (14,5 cm) en juniors (16 cm) en juniors XL (18 cm). Lees verder >>

Granny vertelt, #6. : Kinderen verkleed als soldaat

Kinderen verkleed als soldaat, ik kan er moeilijk naar kijken. Natuurlijk, de military-look is een modetrend (geweest), die gelukkig weer lijkt over te waaien. Vooral hele jonge kinderen vinden het leuk om aan te trekken wat hun ouders aanprijzen. Maar hebben die ouders nooit iets gelezen over kindsoldaten? Lees verder (4 reacties)

Bugaboo Friends | Voor ondernemende Bugaboo gebruikers

bugaboo gebruikerBugaboo (bekend vanwege de innovatieve & baanbrekende kinderwagens) lanceert Bugaboo Friends op Bugaboo.com, een online community om ervaringen, product tips, foto’s en video’s te delen met andere ondernemende Bugaboo gebruikers. Lees verder >>

Ajax Private Collection by Oger | Ajax (kinder)kleding

ajax logoDe Ajax Private Collection by Oger behelst kleding voor zowel vader als zoon. Beiden kunnen er casual chic uitzien en tegelijk hun liefde voor voetbalclub Ajax uitdragen. Mooie bijkomstigheid; een deel van de opbrengst komt ten goede aan de jeugdopleiding van Ajax Kaapstad. Lees verder >>

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie