KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van September 2009

Cool chillen: Kidzimpulz

Poef kidzimpulzBij Kidzimpulz kun je terecht voor onder meer stoere bankjes, stoeltjes en poefjes van schuimrubber, waarvan je zelf de hoes kunt kiezen. Eventueel kan er ook een tekst op worden geborduurd. Voordeel van deze loungemeubeltjes is dat kinderen ze zelf kunnen verplaatsen, zonder dat ze zich er aan kunnen bezeren. Lees verder >>

Stoer vilt voor de kinderkamer

Stoer viltVilt is een buitengewoon stoer item voor de kinderkamer. Dat komt voornamelijk door zijn ruige uitstraling, maar bovendien is het een sterk materiaal dat gemakkelijk is schoon te houden.Vilt kun je in allerlei kleuren verven en laat zich gemakkelijk in allerlei vormen snijden. Lees verder (0 reacties)

Sinterklaas-feest met Monique Smit

Sinterklaas-feest met Monique SmitOp zondag 15 november 2009 vindt voor de 3e keer Het Grote Feest van Sinterklaas paats in de Emergohal te Amstelveen. Dit jaar zal er als vanouds weer flink uitgepakt worden. Het feest wordt gepresenteerd door een populaire persoonlijkheid voor kinderen. Lees verder >>

Advies kinderkamer op de Woonbeurs

Woonbeurs 2009De kinderkamer gezellig en functioneel inrichten kan een hele klus zijn. Voor wie op dit gebied wel wat hulp kan gebruiken, kan zich op 1 oktober op de Woonbeurs in de Amsterdamse RAI melden bij het adviesteam van Saartje Prum van de gelijknamige shop in Driebergen. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie