KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van April 2010

Ruthless & Toothless - Miami Ink’ Babykleding

Ruthless and ToothlessOok op zoek naar stoere, originele en krachtige rompertjes, shirtjes of sweaters van je kleintje? De Vier kunstenaars van de Love Hate Tattoo studio – bekend van Discovery Channel’s  Miami Ink  reality show – hebben nu samen het modemerk ‘Ruthless & Toothless’ opgericht. Lees verder (1 reactie)

Deurklink tegen kippenkracht

DeurklinkKinderen vinden zichzelf superstoer als ze zelf de deur kunnen openen, maar ouders zijn daar niet altijd erg blij mee. Achter de deur kunnen gevaren schuil gaan: een steile trap bijvoorbeeld of een doorgaande weg. Er is nu een deurklink op de markt die alleen echte krachtpatsers kunnen open. Lees verder (0 reacties)

Levensgrote Lego-auto bouwen in de meivakantie

Lego autoLego-fanaten opgelet: in de meivakantie kun je in Rijswijk mee helpen met de bouw van een levensgrote auto. Op het hoofdkantoor van BMW mogen kinderen van 6 tot en met 12 jaar de BMW X1 nabouwen. Lees verder >>

Kinderkamer interieurtips deel 2: Verlichting

Raket lampLeuke lampjes genoeg voor de kinderkamer. Wil  je een kek plastic konijn of stoere raket, dan hoef je niet erg ver te zoeken. Toch  zijn de vorm en uitstraling van de lamp alleen niet bepalend voor de sfeer in de kamer van je koter. Dat is het soort licht dat je kiest. Lees verder (1 reactie)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie