KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van July 2010

Shrek voor eeuwig en altijd

Shrek voor eeuwig en altijdVanaf 7 juli draait SHREK VOOR EEUWIG EN ALTIJD in de bioscoop, de vierde en allerlaatste animatiefilm over de groene Oger en zijn grappige sprookjesvrienden. De gelaarsde kat, Ezel, Fiona en de drie biggetjes zijn allemaal terug, samen met een heleboel nieuwe personages, zoals Repelsteeltje. Lees verder (1 reactie)

Stoere prints voor op de muur

Paperboy behangBehang is niet meer uit ons interieur weg te denken, ook niet uit de kinderkamer. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke prints verkrijgbaar. Nieuw in dit segment is het Engelse PaperBoy. Stoere prints voor op de muur van de jongenskamer. Lees verder (0 reacties)

Zomervakantietips

ZomervakantieSpelen vinden kinderen het aller-allerleukst! Dat blijkt maar weer eens uit recent onderzoek van woongigant Ikea. Je kind jast liever samen met jou de piepers, dan dat jij hem achter de tv zet en pas roept als het eten op tafel staat. Goed om te weten met de zomervakantie voor de deur! Kidzlifestyle.nl geeft leuke tips. Lees verder (0 reacties)

Lief! heeft er weer een telg bij

Lief assortimentKinderlifestylemerk lief! – bekend van de shirtjes met teksten als ‘lief! en ‘stoer!’- heeft er een nieuw lijn bij. Na onder meer de kleding, raamdecoratie, textiel, behang, verzorgingsets, autotassen, zijn nu aan het assortiment luier-, handtassen, portemonnees en toilettasjes toegevoegd. Lees verder (1 reactie)

Nieuwe printshirts van Tapete

TapeteGeprinte T-shirt zijn hipper dan ooit. Er zijn veel sites waar je je eigen shirt kunt laten bedrukken, maar de huidige zomercollecties bieden ook volop keus. Zoals die van grafisch designbureau Tapete, dat aan de vooravond van de Kleine Fabriek (4 & 5 juli 2010) de nieuwste collectie toont voor volgend jaar. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie