KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van October 2010

Niets voor meiden: Little Dutchman

Little DutchmanFashionable mama’s van stoere jongetjes hebben het niet makkelijk. Het aanbod kleding en kinderkameraccessoires voor jongens blijft karig. Maar er gloort hoop! Naast Tante Ted en Voor de Jongens, ontdekten we Little Dutchman. Heerlijk, wéér een merk dat je niet hoeft te zoeken tussen bergen stippeltjes, bloemetjes en ruches. Lees verder (0 reacties)

Speeltent en lampen van bObles

bObles lampbObles , bekend van de kleurige speelmeubeltjes Tumbling Animals, heeft de productlijn uitgebreid met lampjes en speeltenten. Echt helemaal voor kids only: door de opening van de speeltent past geen volwassene. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie