KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van January 2011

Kant-en-klare kinderkamerthema’s

Are You KiddingAls je slaapkamer van je kind een opknapbeurt nodig heeft, kun je heel gemakkelijk licht gek worden van het enorme aanbod aan behangetjes,verfkleuren en -soorten, lampen en accessoires. Gelukkig is er een aantal winkels dat die keuzestress begrijpt en deze maar wat graag voor je wegneemt. Lees verder (0 reacties)

Zen met Gezinnig

GezinnigHet gezinsleven staat onder druk. Werk, sport, sociaal leven, man, vrouw én kids vragen constant om aandacht. Om rust in de toko te brengen, is Gezinnig opgericht: een site vol met handige en leuke producten die bijdragen aan een rustige thuisbasis. Lees verder (0 reacties)

Buggy aan een beugel

Umpa LumpaSommige uitvindingen zijn zo simpel én super handig, dat je het zelf had kunnen bedenken. Zoals de ophangbeugel voor de buggy of kinderwagen. Natuurlijk kun je in de bouwmarkt ook zulke beugels kopen, maar dat is dan wel…bouwmarktdesign. Lees verder (0 reacties)

Hanging Houses, snel ‘opgezet’

Hanging HousesSpeeltenten, kinderen kunnen er uren in spelen. Maar ja, zoiets moet ook worden opgezet en als je een model hebt gekocht met stangetjes, ben je er wel even zoet mee. Met de Nederlandse ‘Hanging  Houses’ ben je snel klaar: gewoon ophangen. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie