KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Spread The Word

Niet alle benodigde velden zijn ingevuld (Jouw voornaam, jouw e-mail adres en het e-mail adres van de ontvanger).
Ken jij iemand die jij ”Kidzlifestyle: the styleguide” onder de aandacht zou willen brengen? Een vriend, een vriendin, een goede kennis, een collega of een van de oma’s van je kid(z)? Geef dan onderstaand jouw voornaam + achternaam en jouw e-mail adres en de voornaam + achternaam en het e-mail adres van degene die jij graag op (het bestaan van) onze website zou willen attenderen. Die ontvangt dan een e-mailtje met de volgende tekst:
Beste [voornaam ontvanger],
[jouw voornaam + achternaam] ([jouw e-mail adres]) is een trouwe bezoeker van onze website www.kidzlifestyle.nl, de styleguide op het gebied van kindermode, kinderkamers, kinderopvoeding & -verzorging, kinderuitjes en nog veel meer. [jouw voornaam] denkt dat kidzlifestyle ook voor jou interessante informatie biedt.

Bezoek www.kidzlifestyle.nl eens. Wie weet wordt je net zo'n trouwe bezoeker als [jouw voornaam]!

Namens het kidzlifestyle-team,

Renée Vervoorn, hoofdredactrice

Jouw voornaam:

Jouw achternaam:

Jouw e-mail adres:


Voornaam ontvanger:

Achternaam ontvanger:

E-mail adres ontvanger:

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie